Dureri cumplite pentru o fetiță de un an care s-a opărit! Este transportată la București, cu un elicopter SMURD - UPDATE: Fetița nu a mai fost transferată!

UPDATE: Fetița nu a mai fost transferată la București, aceasta a rămas în grija medicilor bistrițeni. Conform declarațiilor mamei, în vârstă de 18 ani, pentru bistriteanul.ro, aceasta încălzise un ibric de apă pentru a-i spăla pe cei doi copii după ce aceștia au servit masa. Tânăra mamă mai are încă un copil pe lângă fetița de un an și este insărcinată. Ibricul cu apa fierbinte a fost luat de pe aragaz și pus pe o măsuță unde se pregătea apa pentru spălare. Mama s-a întors pentru a pune mâncarea în frigider, timp suficient pentru fetiță să apuce de ibric și să-l răstoarne pe ea.

Apa fierbine s-a vărsat pe capul, fața, gâtul, pieptul și mâna dreaptă a fetiței de un an.

Polițiștii au deschis un dosar de vătămare corporală din culpă.

 

STIREA INITIALA: Dimineață nefastă pentru o familie din apropierea Becleanului: o fetiță de un an s-a opărit și are arsuri pe 10% din suprafața corpului.

Conform ISU BN, fetița are arsuri de gradele I și II pe 10% din suprafața corpului. Chiar dacă nu este vorba de o suprafață mare, durerile sunt cumplite, mai ales că este vorba de copil de un an.

Fetița a fost stabilizată de un echipaj de terapie intensivă mobilă și așteaptă un elicopter SMURD ce o va transporta la București la o clinică de specialitate.

Nu se cunosc, deocamdată, cauzele producerii acestui accident de la Rusu de Jos.

Adauga comentariu