Durerea în cot a Primăriei Bistrița față de banii cetățenilor: locuri de parcare plătite nu pot fi folosite din cauza impertinenței unui „Dorel” municipal

Aleea Greuceanu, blocul nr.1, scara B! Bistrița, evident! Parcarea de reședință a locatarilor acestei scări nu poate fi folosită de ceva timp din cauza unor lucrări care, deși finalizate, au rămas la stadiul de bătaie de joc!

În locația respectivă a fost nevoie de o intervenție la una dintre conductele de apă din zonă, conform relatărilor celor care locuiesc acolo. În momentul începerii acestor lucrări, cei care aveau mașinile parcate pe locurile plătite de aceștia pe un an întreg, au fost „rugați” să nu folosească parcarea. Au fost rugați frumos de edili, direct cu amenințări: „dacă nu vă luați mașinile, le ridicăm!”.

Oamenii, conștienți de faptul că lucrarea respectivă trebuie executată în locul preconizat de municipalitate, și-au parcat autovehiculele fiecare pe unde a putut, chiar cu riscul de a fi amendați de „locali”. Problema este alta și este legată de nesimțirea acelor autorități care amenințau cu ridicarea mașinilor: lucrările sunt terminate de mai bine de o lună, iar parcarea nu poate fi folosită! „Dorel” a lăsat-o în voia Domnului! Sau a... domnilor...

Vecinii care și-au plătit parcarea conform legislației locale în vigoare și care au fost conștienți și înțelegători la începerea lucrărilor, sunt nemulțumiți de indolența autorităților care mențin fără niciun motiv „starea de șantier” în dauna celor cu banii dați! S-au făcut sesizări la Primărie și Poliția Locală, dar totul în zadar! Nimeni nu-i bagă în seamă, nimeni nu face nimic pentru a intra în normalitate. Normalitatea respectivă este plătită de cetățeni!

Viceprimarul Cristian Niculae, cel care nu precupețește niciun efort pentru a se poza în diferite ipostaze penibile în care apare ca un salvator al orașului, nu vine și pe Aleea Greuceanu nr.1/B să-și facă vreun selfie cu lucrarea ce stă aiurea în detrimentul cetățenilor!

Oare pentru această perioadă în care cei care și-au plătit parcarea, dar nu au beneficiat de ea, își vor primi banii înapoi, pro-rata? Sau măcar vor beneficia de o „reducere” pentru următorul contract, așa cum ar fi normal în astfel de cazuri? Nu ne așteptăm la răspunsuri din partea (i)responsabililor de genul Cristian Niculae, pe ei îi vedem doar acolo unde își crează imaginea pozitivă singuri, iar acolo unde cetățenii au probleme reale, pe banii lor, nu e loc de poze pentru facebook!

Adauga comentariu