Durerea absolută l-a atins pe un bistrițean: fiul acestuia a fost împușcat în cap, departe de casă!

Nu există durere mai mare ca aceea cauzată de pierderea propriului copil. Iar dacă moartea acestuia a fost una violentă, nici cuvintele și nici imaginația nu pot descrie ce se întâmplă în sufletul unui părinte.

Este cazul unui bistrițean în vârstă de 45 de ani, Sorin Farcaș, terapeut, care a primit o veste ce l-a dus „în beznă”: fiul său, în vârstă de 19 ani, a fost pur și simplu executat, acesta fiind împușcat în cap de o persoană rămasă încă necunoscută și în libertate.

Sorin H. Farcaș - tatăl tânărului ucis

Totul s-a petrecut în Ohio, Statele Unite ale Americii, acolo unde băiatul locuia împreună cu mama sa de ceva vreme. Tânărul Sorin era cu un prieten chiar în perimetrul locuinței când un ins cu gluga trasă peste cap a scos un pistol și l-a împușcat în cap, făcându-se nevăzut.

Tatăl îndurerat a postat pe facebook un mesaj adresat prietenilor din armata americană, dar și din cea română, pentru a-l ajuta cu informații despre făptaș, în caz că vreunul dintre aceștia ar auzi ceva:

Un om fără Dumnezeu mi-a luat lumina vieții... și ma dus în bezna întunericului, mi-a împușcat copilul. De aceea va rog pe aceasta cale... toți prieteni mei US Amy, RO Army sau oricine care aveți contacte in Ohio scrieți-mi în privat. Am nevoie de informații, criminalul este în libertate. Trebuie informații pentru politie” – a scris Sorin Farcaș.

Bistrițeanul este plecat în SUA, acesta sperând în identificarea făptașului.

Sincere condoleanțe!

Adauga comentariu