După „revolta” consilierilor municipali, un alt administrator local își îndreaptă tunurile către Supercom: Sorin Hognogi, primarul comunei Spermezeu! Ce îl nemulțumește pe edil

Subiectul Supercom începe să capete noi valențe în birourile edililor din județul Bistrița-Năsăud. Nemulțumirile încep să se adune, iar tot mai multe voci cer ieșirea din Ascociația de Dezvoltare Intracomunitară Deșeuri.

Scandalul a început odată cu majorarea tarifelor percepute de Supercom – operatorul de salubritate care a câștigat contractul de colectare al deșeurilor în Bistrița-Năsăud. Consilierii municipali chiar au reușit un rar consens în această problemă.

Citește și... Gunoaiele au adus consens în Consiliul Local Bistrița! Se pregătește inclusiv o „Bistrița-Exit” din A.D.I. Deșeuri. Ce nu le convine consilierilor

Sori Hognogi, primarul comunei Spermezeu, a răbufnit pe rețelele de socializare. Acesta consideră că firma Supercom încasează taxe, dar nu „încasează” și nemulțumirile oamenilor care se revarsă asupra primarilor și consiliilor locale. Mai mult, anumite operațiuni sunt efectuate tot de către angajații primăriilor, iar „laurii” financiari sunt culeși de Supercom:

“Dragi cetățeni ai judetului Bistrita-Năsăud și stimați colegi primari! Am ajuns noi ca primari și colegii din primării să fim exploatați de o Societate Comerciala aducatoare de profit care se numeste SUPERCOM! Le imparțim pliante, le distribuim sacii, le colectăm taxele iar ca recompensă în cazul în care nu reușim  să colectăm taxele, suportă bugetul local! Dumneavoastră vă dați seama ce vremuri trăim, să plăteasca o familie cu 4 membrii 312 lei anual pentru colectarea deșeurilor (gunoaielor). În ce lume traim măi oameni buni!!! Discutam cu colegii în această  dimineață despre faptul că, cetățenii acuză Consiliu Local despre aceste taxe super mari dat fiind faptul că noi colectăm aceste taxe și le viram frumușel la super firma “SUPERCOOOM”!”, a precizat primarul comunei Spermezeu, Sorin Hognogi.

 

Comentarii

Bistritean

14.11.2019 10:33

Domnule primar, "membri" se scrie cu un singur "i"... in rest, de acord cu nemultumirile dumneavoastra la adresa acestei firme care a devenit un cuib pesedist!

Adauga comentariu