După prezidențiale, începe războiul pentru locale: Traian Ogâgău îi dă „delete” lui Daniel Suciu

Victorios și pe cai mari la Sângeorz Băi unde a obținut peste 63% din voturi pentru Klaus Iohannis, primarul Traian Ogâgău, vicepreședinte al PNL, nu uită de adversarul său, fostul vicepremier Daniel Suciu. De altfel, Ogâgău a mai precizat că Suciu este cel care și-a băgat ”nasul” în scandalul dintre el și consilierii liberali, acum excluși din partid. El mai spune că tot Daniel Suciu este cel care îl manipulează și pe actualul viceprimar Virgil Dumitru.

După victoria clară a PNL-ului atât în județ cât și în orașul stațiune, Traian Ogâgău i-a transmis lui Daniel Suciu următoarele: ”Nu ştiu cum ar fi arătat Sângeorzul dacă aş fi câştigat în 2008. Mergem înainte, iar domnului Suciu îi transmit să-şi caute o comună mai sigură, în fieful PSD, dacă vrea să candideze la primărie”.

Traian Ogâgău: ”Să nu uităm că acest judeţ, Valea Someşului, a fost un fief de dreapta, mai puţin în ultimii ani, când am fost manipulaţi de aceşti indivizi care se pare că nu mai au credibilitate în faţa electoratului. Cel puţin pe Valea Someşului lucrurile sunt foarte clare, conform rezultatelor. Mă bucur că Sângeorz Băi se află pe primul loc în clasament la nivel de oraşe. Le mulţumesc cetăţenilor, consilierilor locali care mai sunt în funcţie, Biroului Politic Local şi tuturor celor care au înţeles că suntem pe făgaşul cel bun, pe drumul cel bun, pe un grafic de proiecte. Nu ne rămâne decât să ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut de aici înainte. Este ultima iarnă fără asfalt în Sângeorz Băi. Avem un procent de 80% dintre străzi asfaltate. Timpul îşi pune amprenta asupra mentalităţilor, asupra oamenilor şi-şi dau seama că suntem pe drumul cel bun”.

Adauga comentariu