După lăsarea nopții, accelerația se calcă inconștient: un accident provocat de tineri teribiliști în Unirea putea să aibă urmări foarte grave! (FOTO)

Tineri teribiliști, fără experiență dar cu mașini puternice, iși fac de cap într-un oraș unde poliția rutieră nu are echipaje destule pentru patrulare, iar „zmeii” volanului știu asta!

La miezul nopții dintre duminică și luni, doi tineri s-au gândit că e momentul pentru a verifica atât caii putere cât mai ales abilitățile de șofer ale unuia dintre ei. Astfel, cel mai tânăr dintre cei doi, 17 ani, titularul unui autoturism cu trei inițiale în siglă, a cedat volanul unui proaspăt „șofer”, în vârstă de 18 ani.

La ieșirea dintr-un sens giratoriu, tânărul șofer nu a mai reușit să controleze bolidul și a intrat într-o țeavă de gaz.

„În urma impactului a fost rupt și un stâlp de electricitate, iar scurgerile de gaz au fost însemnate. Au fost solicitate și echipe de intervenție de la furnizorii de gaz și energie electrică. Pompierii militari au asigurat măsurile de apărare împotriva incendiilor, pentru eliminarea riscului producerii unei deflagrații” – a comunicat ISU BN.

Cei doi tineri au refuzat transportul la spital. În urma accidentului un cartier întreg a rămas fără energie electrică și fără alimentare cu gaze naturale.

 

foto: ISU BN

Adauga comentariu