După episodul câinelui antrenat să sfâșie ies la iveală LUPTELE ÎNTRE CÂINI organizate în apropiere de Bistrița! Este vorba de copii și pariuri, unele animale fiind ucise sub privirile acestora! (FOTO/VIDEO)

În urma scandalului referitor la tânărul care își antrenează câinele pentru a deveni violent au apărut și alte postări care duc către scopul acestor antrenamente: luptele între câini!

În materialul precedent vă prezentam un tânăr care a fost deja identificat de poliție ca fiind din localitatea Petriș, comuna Cetate, o beizadea care nu are alte preocupări decât antrenarea câinelui, Zorro pe numele său, pentru lupte cu alți câini. Andrei Ursa are 20 de ani, un câine și o mașină, texte de cocalar pe pagina de facebook și absolut nimic la capitolul educație.

Această situație nu este singulară. Pe grupul unde a fost sesizată inițial fapta beizadelei din Petriș, Protecția animalelor Bistrița-Năsăud, au apărut și alte informații referitoare la pregătirea câinilor și participarea acestora în lupte cu alți câini, la mijloc fiind vorba de copii teribiliști și pariuri, toate ascunse de știința părinților oricum indiferenți.

Un iubitor al animalelor a reușit să intre într-o discuție cu un astfel de tânăr care recunoaște organizarea luptelor, dar și faptul că sunt puse la bătaie sume între 150 de lei și chiar 1.000 de euro la pariurile aferente acelor lupte.

click pe imagine pentru a vedea fotografia întreagă

Aceste lupte s-ar organiza „pe Ghinda” sau chiar în zone retrase din Petriș. În momentul în care apare în discuție faptul că ar putea auzi și părinții lor de aceste lupte, tânărul este sigur pe el și nu concepe acest lucru. Dar, în momentul în care povestea se ridică la nivelul instituțiilor resposnabile în astfel de situații, băiatul bate în retragere și cere ștergerea convorbirii.

Din păcate, aceste fapte au în mijlocul lor tineri despre care nu ai zice că s-ar ocupa cu așa ceva, aceștia provenind din familii relativ echilibrate. Zona obscură a acestor lupte ilegale a depășit undergroundul unor interlopi și a răsătit în curți nepăzite și scăpate de sub control.

Comentarii

Irina Muresanu

12.11.2018 21:52
Ar trebui sa le confiste la toti tineri care au animale peligrase cum sunt ciini din poza sai educe un antrenor de animale poate sai ia alte persoane daca se lasa educati si iubitori stiu cai greu dar exista posibilitati si daca nu se lasa educat exista etanausia para animale si pt. tineri in cauza sai bage citiva ani la puscarie nu lear strica sa invete si ei sa se educe.

Adauga comentariu