Drumul de pe Dealul Budacului a fost redat circulației în condiții excelente. Dealul a fost consolidat cu zid de sprijin și au fost montați parapeți semigrei

Drumul ce face legătura dintre municipiul Bistrița și Budacu de Jos a fost reabilitat și redat circulației. Astfel, DJ 173 C devine cel mai nou drum dat în folosiță de către Consiliul Județean Bistrița-Năsăud.

✅ Toate drumurile județene modernizate este unul dintre obiectivele pe care le ducem la îndeplinire, kilometru cu kilometru.

🟢 De azi avem încă un tronson de #DrumBun, între Bistrița și Budacu de Jos [DJ173C].
🟣 Încă o lucrare de calitate, finanțată de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, cu o garanție de 10 ani, care a vizat și șanțuri din beton, drenuri de colectare a apelor, podețe, un parapet semigreu de 878 m, consolidare cu zid de sprijin și semnalizare rutieră.

✅ Continuăm munca, cu responsabilitate și de drag pentru Bistrița-Năsăud! - Emil Radu Moldovan - președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

Lucrările au vizat execuția următoarelor categorii de lucrări: Șanțuri din beton, drenuri de colectare a apelor, acces la proprietăți din podețe(58 de buc), podețe tubulare (9 buc), șanț ranfort 110 m,  un podeț prefabricat, amenajare drumuri laterale 6 bucăți, parapet Semigreu 878 m, consolidare cu zid de sprijin, semnalizare rutieră (indicatoare și marcaje) și au fost executate de Îndemânarea Prodcom SRL (lider) și SC Dimex 2000 Company (asociat)- lucrările de execuție și Somes-Top-Grup SRL (lucrările de proiectare).

Valoarea lucrărilor a fost de 8.230.761 lei (1.7 milioane euro) iar banii au fost asigurați integral din bugetul Consiliului Județean. Lucrarea ce se întinde pe o distanță de aproape 3 kilometri are o garanție de 10 ani.

 

Adauga comentariu