Drept la replică solicitat de Kaufland România. Primarul comunei Chiochiș, Vasile Silași, contrazis de lanțul de supermarketuri

În urma publicării materialului nostru „Primul C.A.P. „remixat” în pericol de faliment! Pâinea de la Chiochiș refuzată de marii retaileri, dar și de unii beclenari. Ploconeala de la CJ n-a fost de bun augur”, compania Kaufland România ne-a transmis următorul drept la replică:

„Drept la replică din partea Kaufland România

Ca urmare a articolului apărut pe site-ul dvs., compania Kaufland România vine cu următoarele precizări:
Suntem deschiși să colaborăm cu Cooperativa „Zestrea” din Chiochiș imediat ce spațiul de la raft ne va permite listarea de furnizori noi. Colaborăm deja cu succes cu mai multe Cooperative și suntem încântați de astfel de parteneriate. Furnizorii regionali sunt prezenți în toate magazinele noastre, inclusiv în zona Chiochiș.

Diversitatea sortimentului și necesarul de consum din zonă sunt asigurate de către mai mulți producători locali, în acest moment.

Suntem printre puținele companii care au ca prioritate în politica de achiziție colaborarea cu producători locali și avem peste 50% produse din România, iar în ce privește sortimentul de pâine, 100% provine de la furnizori locali”.
 

În materialul la care se face referire, primarul comunei Chiochiș, Vasile Silași, se „plângea” de faptul că pâinea produsă de cooperativa „Zestrea” este refuzată la tejghelele magazinelor de profil, înclusiv de lanțurile de magazine de tip supermarket, acolo unde fusese „refuzat elegant”, fiind exemplificată compania Kaufland.

Adauga comentariu