Dovada că pe nenea primaru` de Bistrița îl doare-n schiuri de noi: e plecat la schi în Austria! Cu mașina de serviciu!

După cum era de așteptat, nenea primaru` de Bistrița, tovarășul Teodor Ovidiu Crețu, și-a luat tălpășița și a plecat la schi în Austria, acolo unde își poate exersa aptitudinile de schior. Acasă, acolo unde a băgat 7 milioane de euro (și numărătoarea continuă) în pârtia de schi, nu se schiază și oricum, el e la alt nivel de pregătire, mult mai mare decât cei 600 și ceva de metri, atât cât are altitudine Cocoșul.

Informația vine de la un jurnalist, Adrian Linca, despre care nu aș putea să spun că dezinformează. Vice-primarul Cristian Niculae nu răspunde la telefon pentru a confirma faptul că tovarășul TOC se află în concediu, cu mașina instituției (păi cu ce să meargă, în declarația de avere Nu are mașină personală!).

TOC este un obișnuit al pârtiilor din Austria, în fiecare sezon acesta își petrece măcar câteva zile la schi adevărat, profesionist. La Bistrița știe și el că pârtia este de râsul curcilor și nu-i aduce nicio satisfacție pe acestă linie.

Investiția de pe Dealul Cocoșului, care zace de doi ani, este făcută mai mult să aducă bani unor terți care se ocupă de întreținerea pârtiei, plătiți din bugetul bistrițenilor. După rugile primarului către divinitate, zăpada a sosit și la Bistrița. Este încă prea devereme să putem vorbi de schiat aici, fiind necesar un anumit timp și temperaturi scăzute pentru menținerea stratului de zăpadă, fixarea acestuia și pregătirea efectivă a pistei.

Până atunci, TOC dă niște ture acolo unde schiatul se practică normal, fără probleme de altitudine sau strat de zăpadă propice.

 

Info și foto: facebook/adi_linca

Comentarii

Cetatean

20.01.2018 07:00

Creatorul partiei inpreuna cu administratorul ei (pentru 300000 lei) merg la relaxarea.... incredibil

Adauga comentariu