Două persoane și-au găsit sfârșitul din cauza frigului, în ultimele două zile! Ambele au fost găsite înghețate

Două decese au fost semnalate în ultimele 48 de ore pe raza județului Bistrița-Năsăud, numitorul comun fiind apa rece în care au căzut persoanele în cauză.

În primul caz petrecut pe raza municipiului Bistrița, mai exact în zona industrială, pe Valea Căstăilor, o femeie de aproximativ 60 de ani care locuia în zonă, a căzut într-un pârâu și a decedat din cauza hipotermiei. Aceasta a fost găsită în cursul dimineții de duminică, 27 ianuarie, de către un echipaj al Ambulanței:

„Echipajul ajuns la fața locului nu a avut ce să facă decât să constate decesul”, a declarat Ciprian Păcurar, purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud.

La nici o zi după regretatul incident din Bistrița, un alt caz similar este adus la cunoștință tot de către SAJ BN. Este vorba de un bărbat de 46 de ani din localitatea Ilva Mică. Acesta era dat dispărut de la domiciliu încă de sâmbătă, 26 ianuarie. A fost găsit în diminieața zilei de luni, 28 ianuarie, într-un pârâu din zonă, înghețat.

Spre locul incidentului a plecat un echipaj al SAJ BN, dar și polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud. Aceștia au ajuns la persoana decedată cu ajutorul unei căruțe, întrucât zona este un greu accesibilă.

Comentarii

cititor

29.01.2019 11:30

Boschetari... care dorm prin tufe si buruiene si care refuza sa mearga la "Caminul de asistati social " de pe str Doarnei . 

Adauga comentariu