Două fetițe, implicate într-un accident rutier la intrarea în Dumitra, au ajuns la Urgențe

Neatenția și efectuarea unor manevre de depășire în condiții neprielnice de drum și vizibilitate au avut ca rezultat patru victime dintr-un autovehicul care circula corect.

Un autoturism condus de un bărbabt de 31 de ani din Cepari a intrat într-o depășire riscantă și a colizionat un autoturism care venea regulamentar din sensul opus. În urma accidentului, pe lângă daunele materiale, au rezultat și patru victime, toate fiind din mașina colizionată.

Două dintre acestea sunt minori, fiind vorba de două fetițe cu vârstele de nouă luni, respectiv patru ani. Adulții au refuzat transportul la spital, cele două minore fiind transportate pentru investigații suplimentare la Unitatea de Primire a Urgențelor. Copiii erau în așezați în scaune speciale.

„În continuare se efectuează certetări pentru stabilirea cauzelor care au dus la acest accident, fiind deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative” – a declarat pentru stiridebistrita.ro agent principal Diana Pintea – IPJ BN.

 

Foto: ISU BN

Adauga comentariu