Două fetițe au fost lovite de un autobuz pe o trecere de pietoni în zona Decebal din Bistrița!

În dimineața zilei de 17 decembrie două fetițe au fost lovite de un autobuz pe o trecere de pietoni din municipiul Bistrița. Șoferul a frânat târziu, dar din cauza carosabilului umed nu a mai putut evita contactul cu pietonii.

Două fetițe de 16 ani, respectiv 13 ani, au fost acroșate pe o trecere de pietoni de pe strada Ioan Slavici din Bistrița. Fetițele sunt conștiente, cooperante și stabile hemodinamic.

Conform resprezentanților Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud, una dintre fetițe prezintă o fractură de membru superior, iar cealaltă un traumatism de membru inferior.

Ambele au fost transportate la spital pentru mai multe investigații și tratament de specialitate.

Șoferul autobuzului, un bărbat de 68 de ani din Bistrița, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Pe numele acestuia s-a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Comentarii

pasca gabriela

17.12.2018 09:08
unde sunt cele 1000 tone de antiderapant?

Amalia

17.12.2018 10:29

Problema nu se datorează doar carosabilului umed ci și faptului că pe microbuzele și autobuzele din oraș circulă în marea majoritate șoferi de 60-70 ani (cu tot respectul față de persoanele în vârstă) care nu mai au vigilența și reflexele necesare de a conduce autovehicule, ba mai mult și cu pasageri și care pun în pericol siguranța lor, în trafic și a pietonilor. După părerea mea, aceste persoane, odată ce au atins vârsta de 55-60 ani să nu mai aibă dreptul de a conduce acest tip de autovehicul. Ce le personale, treaba lor, însă și acolo riscurile sunt mari.

Adauga comentariu