Două fetițe au fost lovite de o mașină în Nimigea. Șoferul vinovat a fugit de la locul faptei! UPDATE - A fost identificat "șoferul" fugar!

Accidentul a avut loc pe un drum comunal din Nimigea în această după-amiază, acolo unde două fetițe minore, de 4, respectiv 13 ani, au fost lovite de un autoturism.

Conform primelor date oferite de Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, șoferul a pierdut controlul volanului și a ieșit în decor, după care a părăsit locul accidentului.

„In aceste momente, polițiștii din Năsăud efectuează cercetări la fata locului, urmând a fi identificat conducătorul auto și împrejurările exacte in care a avut loc evenimentul” – se arată în comunicatul IPJ BN.

Fetițele au fost preluate de un echipaj al Ambulanței, au fost stabilizate și vor fi transportate la spital pentru mai multe investigații și tratament de specialitate.

Reprezentanții Serviciului de Ambulață Județean Bistrița-Năsăud au transmis că fetița de 4 ani a suferit un traumatism cranian și traumatism dorso-lombar, iar cea de 13 ani un traumatism cranian, contuzie de coloană cervicală și traumatism abdominal.

Update: în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul în cauză este neînmatriculat, iar plăcuțele de înmatriculare aplicate sunt expirate. Totodată, în urma investigațiile efectuate, polițiștii rutieri au identificat conducătorul auto. Este vorba despre un tânăr de 15 ani, din Dumitra. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de peste 0,45mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii din Năsăud continuă cercetările în cadrul unui dosar penal.

Adauga comentariu