Dosare penale pentru doi "rebeli" de pe șosele! Unul era fără permis, celălalt, aburit de Bachus, a accidentat un tânăr și a fugit

Doi șoferi au probleme mari cu legea, fiecare pomenindu-se cu câte un dosar penal. Unul a fost prins conducând deși avea permisul suspendat, iar celălalt, beat criță. Acesta din urmă însă, nu numai că a fost depistat de polițiști cu alcool “la bord”, ci anterior el a lovit cu mașina, pe raza localității Salva, un tânăr, după care s-a făcut nevăzut. După ce a fost prins, a fost reținut pentru 24 de ore și va fi dus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

 

 

Și marți și 13, zi cu ghinion pentru un basarabean de 31 de ani, care a fost oprit de polițiștii Biroului Rutier, pe DN 17, în timp ce se îndrepta cu un autoturism spre Unirea.

După verificări, oamenii legii au constatat că bărbatul avea permisul de conducere suspendat, potrivit unui comunicat al IPJ Bistrița-Năsăud. Drept urmare, basarabeanului i-a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

 

 

Un incident grav s-a petrecut însă ieri, 12 martie, în localitatea Salva, unde un bărbat de 28 de ani din Telciu a accidentat un tânăr de 26 de ani din localitatea Mititei, care circula pe acostamentul drumului. Bărbatul din Telciu nu a oprit la locul accidentului, ci și-a continuat drumul, spre Năsăud, în timp ce accidentatul a ajuns la spital, pentru a primi îngrijiri medicale.

Chiar dacă s-a crezut scăpat, telceanul a fost rapid identificat de polițiștii năsăudeni, care, după ce l-au testat cu etilotestul, aveau să constate că tânărul avea o alcoolemie de peste 1,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, potrivit IPJ Bistrița-Năsăud. Ulterior, bărbatul a fost condus condus la spital, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Potrivit sursei citate, polițiștii năsăudeni au întocmit pe numele bărbatului din Telciu un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de părăsirea locului accidentului și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului și l-au reținut pentru 24 de ore. De asemenea, este posibil ca procurorii să îl ducă în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

 

 

Adauga comentariu