Dorel ”Stâlpnicul” între Niculae și Turc. Mic tratat de plantare a stâlpilor de iluminat public fix în mijlocul trotuarelor.

Fix în mijlocul trotuarelor! Așa se implementează stâlpii pentru extinderea iluminatului public din municipiul Bistrița, fără ca noua conducere a primăriei să spună ceva. Cert, deocamdată se aude doar Dorel ”stâlpnicul” cum găurește trotuarul, deși, dacă proiectul initial era greșit, atunci primarul Turc, cei doi viceprimari sau consilierii personali, 4 la număr, trebuiau să spună ceva, poate să fie pe teren pentru a vedea măreața lucrare.

Merge și așa!

Ce zice fostul viceprimar Cristian Niculae?

Că, firma care se ocupă de sfredelitul trotuarelor , Electro Ursa, nu respectă o decizie luată în luna aprilie a acestui an, ca stâlpii respective să fie amplasați la marginea trotuarului, nu în interiorul acestuia.

Cristian Niculae: Administrația nu se face din birou, șantierele și lucrările trebuie verificate și monitorizate în permanență, domnule primar! Aveți la dispoziție viceprimari,  o armată de consilieri personali, directori, ingineri care pot urmări aceste lucrări pentru a evita aceste situații neplăcute și anormale în care vedem amplasați acești stâlpi de iluminat în calea pietonilor. Ieșiți domnilor din birouri și ocupați-vă de aceste proiecte benefice pentru orașul nostru! Am lăsat acest oraș cu proiecte în lucru de peste 100 de milioane de euro din fonduri europene și guvernamentale nerambursabile. Măcar urmăriți dacă aceste proiecte se implementează corect și lucrările care se execută sunt de calitate, nu așteptați doar să tăiați panglicile pe munca altora!”.

PS: De altfel, observat-am că instalarea și mentananța pentru luminile de Sărbători, atât cât vor fi ele, a trecut de la Electro Ursa la o firmă de specialitate de la Feldru. Că așa e în tenis

Comentarii

Balan Marius- Horea

20.11.2020 15:43

Caracalul Transilvaniei este inca aici si dupa 27 sept. Sigur ca inca vedem mostenirea unei administratii de CACAOA si prin astfel de lucrari ramane marturie vie amatorismul care s-a practicat intr-un asa zis oras European cum guita mandru si sfatos fostul edil. Dupa ce s-au incarcat in dube STRUTII si OUALE cretiene , iata ca au aparut alte ciudatenii STALPII de pe trotuare. Prostia in administratie, nepasarea si necalificarea raman, atata timp cat nu se opereaza posturile cu sefi prosti .Din nou PRO-tv are ce scrie desore acest  fopst si mandru burg sasesc, incaput pe mana imbecililor. Daca proiectul de doi bani iti masoara ca un stalp trece prin livingul omului apoi fix asa trebuie plantat. Asa este la noi la proiectantii romani. Asa sunt proiectate toate, pana si autostrazile cu mari probleme. Vai de CURU nost ! Natie fara vlaga.

cititor

23.11.2020 12:07

Lasati-i mai sa puna cat de multi astfel de stapli, sa dea cu capul adormitii care vestic sunt cu nasul in telefoanele mobile, nu sunt atenti si care numai te trezesti cu ei ca-ti sar de pe trotuare in fata masini ... Poate ca tragandui cate un cap la stap se trezeste " adomitul "... !

Adauga comentariu