Dom' profesor Vasile Dancu vrea total nemeritocratic sa il promoveze pe pensatul deputat bistritean Bogdan Ivan Gruia direct sef al TSD national!

Vasile Dancu, co-presedintele PSD, este vorbeste mereu in presa si pe facebook despre principiile solide care trebuie sa stea la baza "ribrendingului" PSD. Un principiu este meritocratia. Bine, ce zice domnul Profesor pe facebook si la radio e una, ce face in realitate...

Si daca tot a ajuns in functia asta de co-presedinte PSD total nemeritocratic, ci pus de strategii din padurea Baneasa, domnul Dancu s-a gandit sa isi consolideze putin "anvergura" interna si, in cel mai nemeritocratic mod, sa isi impuna o pila, fost student, la sefia organizatiei de tineret a PSD. TSD e o ramputza de lansare spre conducerea mare a partidului, desi ultimilor presedinti le-a cam purtat ghinion - Sturzu s-a dovedit un isteric si Gabi Petrea, un tradator. De Cojocaru nu avem ce sa zicem, ca e mai tern ca un pahar de mustar lasat in soare.

Alesul lui dom' Profesor este sluga perfecta din politica: Bogdan Ivan Gruia. Fost purtator al cuvant al Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, angajat al institutiei timp de 9 ani, Ivan Gruia este exact ce ii trebe lui dom' Profesor ca tipologie de sclav: e cuminte, isi asteapta randul, se gudura cand trebuie, se imbraca in port popular daca trebuie, se imbraca in treling sa sustina echipa daca trebuie, e perfeeeect ca sa fie pus pe nemerit sef la TSD. 

Desi abia castiga 5000 de lei pe luna din leafa de functionar, Bogan Ivan Gruia a avut 130 000 de lei sa dea la partid in campania electorala, adica aproape toate economiile sale, daca banii nu erau la negru din alta parte. Va dati seama ce curajos? Mai ales ca a fost la limita sa iasa deputat?!

Chiar astazi, pe contul sau de Stories, Bogdan Ivan Gruia a publicat o pozica cu el insusi participand la o sedinta a TSD. Am uitat sa va zicem, Bogdan e narcisist social media: mai ales de cand a iesit deputat, e spargere - da interviuri, lupta, solicita, VREA, trage de urechi puterea, isi pune poze cu el votand pensat in parlament, e nebunie, ce mai, Rares Bogdan ar putea sa ia lectii!

Competitie interna? Altadata! Notorietate? Altadata! Meritocratie? Hahaha!

Pana una alta, sa ii zicem lui dom' Profesor ca paianjenii din sediul PSD Cluj sunt suparati ca nu s-a tinut de promisiune. La ultima sa augusta prezenta in sediu, a promis ca isi aduce finul de la Bucale, mega expert in fite de comunicare de tip Chembrigi Paralitica si nu s-a mai intamplat nimic. E asa plictiseala la sediu, ca pana si Luana, secretara, nu mai are chef sa isi faca selfiuri de la birou.

PS: Nu te amagi, Bogdane, sa crezi ca ai devenit important daca te "ataca" presa. N-ai fost si nici nu vei fi important in viitorul apropiat. 

Adauga comentariu