Doina Pană otrăvită cu mercur pe vremea când era ministru al apelor și pădurilor! Bănuiala comiterii actului criminal se îndreaptă către mafia pădurilor

Doia Pană a exerictat funcția de ministru al apelor și pădurilor până în luna noiembrie 2017, moment în care bistrițeanca și-a depus demisia din motive medicale. Îmediat după această demisie a început căderea Guvernului Tudose, lucru anunțat pe surse încă din toamna anulului 2017.

Doina Pană a părăsit ministerul doar la sfârșitul lunii ianuarie 2018, iar la câteva zile aceasta a depus o plângere la poliție motivând o otrăvire cu mercur. Fostrul ministru a declarat că nu a dorit să facă respectiva plângere în timpul mandatului deoarece putea să aducă prejudicii României, prin simplul fapt că un ministru în funcție a fost otrăvit:

„Problema e veche și nu aș fi intervenit dacă nu era acel articol de presă care duce în derizoriu o situație foarte gravă. Eram ministrul al Pădurilor, în guvernul Tudose când s-a întâmplat. Am început să mă simt foarte rău, am mers la medic, am aflat că aveam probleme foarte mari cu inima, am urmat tratament dar mă simțeam tot mai rău. Am făcut apoi o analiză toxicologică unde am descoperit că am fost intoxicată cu mercur în catitate mare. Am făcut plngere la poliție abia când am demisionat. E o anchetă în delurale și sper din suflet să îi prindă.”, a declarat Doina Pană pentru Antena 3.

Actualul vicepreședinte al PSD susține că a urmat o serie de tratamente de specialitate și că starea sa de sănătate se află sub control. De asemenea, întrebată pe cine bănuiește de acest fapt, Doina Pana a lăsat să se înțeleagă că e vorba de mafia padurilor, spunând că pe timpul mandatului său a adus „prejudicii” mari acestora prin măsurile pe care ea le-a impus, legate de stoparea tăierilor ilegale de pădure.

 

 

 

Adauga comentariu