Doina Pană ne oferă BÂRFA ZILEI, dar și fotografia zilei! E și Dani Suciu prin zonă...

Doina Pană este unul dintre cei mai cunoscuți politicieni bistrițeni, devansându-l chiar și pe „mexicanul” Ioan Oltean! A fost inspector școlar județean, consilier local, prima doamnă a pesedistelor județene, ministru în „n” guverne, deputat de Bistrița-Năsăud.

Doina Pană este cunoscută și ca doamna candidaturilor eterne, căci atunci când vine vorba de a candida, hop și doamna porfesoară de tehnologie! Nu a existat scrutin la care să nu fi participat ca și candidat, iar asta nu se schimbă, căci e intrat în ADN-ul politic a celei cunoscute la nivel național ca „fă, Doino”.

Ultima bârfă auzită recent este legată de cele mai apropiate alegeri, anume cele europarlamentare. Da, bineînțeles, Doina Pană se pare că va candida pentru europarlamentare pe listele PSD, doar că, de această dată, bistrițeanca își dorește un loc eligibil, nu unul pe banca de rezerve, căci, nu-i așa, este ditamai vicepreședinte la nivel național, nu vreo coțohârlă de provincie!

Nu știm dacă Cristina Iurișniți are vreun amestec în implementarea ideii de eurodeputat în planurile de viitor ale fostului ministru dintre ape și păduri, dar se pare că aerul de Bruxelles este mult mai porpice sănătății decât cel de pe malul Dâmboviței.

Am încercat să luăm legătura cu doamna deputat pentru un punct de vedere în acest sens, să ne confirme, infirme să ne flitirească cu vreun răspuns. Nu am avut parte de așa ceva, politica doamnei politician față de presă (bine, nu oricare), este ignoranța, ceea ce îi dorim și noi să aibă din partea electoratului.

P.S.: Daniel Suciu nu are legătură cu acest subiect, dar prea frumos dă în poze!

P.S.2: Nici viceprimarul Cristian Niculae nu are, dar la așa expresivitate... nu l-am putut decupa din cadru!

Comentarii

ecologistul

22.12.2018 11:45

Fi atent ce pozitie are Niculae. El zice hai sictir Doino !

Adauga comentariu