Doina Pană: „Doamna Dăncilă nu este o agramată! S-a încercat inclusiv din interior răsturnarea guvernului, din această cauză a fost o campanie foarte violentă împotriva ei”

Unul dintre subiectele discutate în cadrul unei conferințe de presă organizate la sediul PSD BN, în care subiectul principal a fost femeia, s-a referit la premierul Viorica Dăcnilă, cea mai vizibilă dintre doamnele social-democrate ale acestei perioade.

Doina Pană, fost ministru al apelor și pădurilor, dar și vicepreședine al organizației de femei PSD, acolo unde Viorica Dăncilă a avut funcția supremă, a încercat să găsescă motivele pentru care premierul are o imagine negativă reflectată în afara partidului:

„Eu nu am lucrat cu doamna Dăncilă administrativ, am lucrat politic. Doamna Dăncilă a fost președinta organizației de femei, iar eu vicepreședinte. Doamna Dăncilă a ajuns, din păcate, pe undeva întemeiat dacă judecăm motivele, în situația în care să fie hărțuită. În ce sens: s-a dorit din toate puterile răsturnarea acestui guvern. Pentru că nu s-a reușit din afară, s-a încercat din interior, să-și ia lumea-n cap premierul și să-și dea demisia! Din acest motiv a fost o campanie foarte, foarte violentă împotriva doameni Dăncilă” – a precizat Doina Pană.

Deputatul bistrițean, anunțat ca și candidat pentru alegerile europarlamentare din partea organizației PSD BN, Doina Pană, a ținut să motiveze greșelile din exprimarea premierului:

„Doamna Dăncilă nu este o agramată. Când spun treaba asta mă refer la întreaga perioadă în care eu am cunoscut-o. La gradul de oboseală pe care-l ai ca ministru, darmite ca premier, este absolut firesc și absolut toată lumea mai face câte un dezacord. Dacă ați fi curioși și l-ați urmări pe Klaus Iohannis, cred că nu este apariție în care să nu facă dezacorduri, dar nu interesează pe nimeni”.

În finalul declarațiilor referitoare la Viorica Dăncilă, Doina Pană a precizat faptul că este important cum guvernează, nu o eventuală prezență la o olimpiadă de limba română:

„S-a pus o presiune foarte mare pe doamna Dăncilă, probail și pe ideea că ce vrei să fi atent să nu faci, psihologic chiar aia se întîmplă. Și dacă ar fi așa, cred că este foarte important cum guvernează un premier și nu o participare la olimpiada de limba română. Insist! Nu aceasta este doamna Dăncilă, cea reflectată în presă. Este nedrept ce s-a întâmplat cu dumneaei, dar suntem în politică și ne asumăm!” -  a concluzionat Pană.

 

sursa foto: facebook/pana.doina

Comentarii

Balan Marius- e...

09.03.2019 09:15

Bine....nu este o agramata, hartia e de vina . In schimb cred ca doamna Veorica face o tocana si o zacusca excelenta.

Muresan Elena

09.03.2019 21:04

Te auzi ce spui CUCOANA?Te-a  angajat ca avocat? Pe cine incerci sa prostesti?Toata lumea mai face cate un dezacord , dar proasta voastra face  toate dezacordurile  posibile si imposibile, si CULMEA!!!! cu HARTIUTA IN FATA!!.....FAIN , N-AM CE ZICE! Si-o mai aperi , cucoana?!Nu esti departe de ea!

Adauga comentariu