Doina Pană în centrul atenției la Școala de vară a femeilor social-democrate! Și în sală, dar mai ales în afara acesteia (VIDEO). Acum e bine, sănătoasă...

Weekend plin de voioșie la Mamaia, acolo unde s-au întâlnit la o șuetă politică doamnele social-democrate din toată țara. Și Bistrița-Năsăud a fost reprezntat la Școala de vară, acolo unde s-au „predat” inestimabile cursuri de politică modernă, europeană.

Printre „profesoarele” care și-au etalat cunoștințele și experiența politică întru perpetuarea acestora s-a numărat și deputatul bistrițean, fost ministru alapelor și pădurilor, doamna Doina Pană. Veselă, nevoie mare, acesta a ținut un discurs febril și cutremurător în fața suratelor social-democrate, discurs prin care a militat pentru o uniune națională în an Centenar:

„Trebuie să apărăm guvernul pentru că cifrele spun clar, avem un program de guvernare pe care nu numai că românii l-au votat, dar care spune cu precizie ce trebuie să se întâmple şi când trebuie să se întâmple şi acest lucru se întâmplă cu exactitate. Cifrele obţinute, economice, financiare indică că, de fapt, a fost gândit foarte bine şi se întâmplă. Avem un guvern foarte performant indiferent ce se promovează în fiecare zi de cei care nu vor binele României, nu vor stabilitate în România, nu vor ca noi să prindem Centenarul în formula în care suntem” – a declarat Pană, aplaudată aproape frenetic de colegele de partid.

Având în vedere tensiunile sociale interne care s-au accentuat odată cu mitingul diasporei, Doina Pană, cea care imediat după 10 august a declarat că protestatarii prezenți la acel miting au fost niște „huligani cu pregătire și dotare paramilitară”, a ținut să își încheie pledoaria cu alte declarații „în trend”:

„Cu cât enervarea #rezist creşte mai tare, asta să vă facă să înţelegeţi că, de fapt, noi mergem bine, ăsta este semnalul”, culminând cu un elogiu adus președintelui Dragnea pentru susținerea feminismului în cadrul PSD.

Asta a fost în înteriorul clădirii unde s-au ținut „cursurile” Școlii de vară, căci afară, acolo unde s-au strâns câțiva opozanți ai PSD, tensiunea și-a schimbat semnul, devenind una negativă, dar tot cu zâmbetul pe buze:

(material postat de Baricada TV)

Trebuie precizat faptul că Doina Pană a avut în ultima perioadă cel puțin două momente de „dizidență” în interiorul PSD. Primul al fost punctat de propria demisie din funcția de ministrul al apelor și pădurilor, atunci când o anumită lege pe care deputatul bistrițean o pregătea în propriul birou a fost „ciopârțită” de colegii social-democrați. În acel moment, Doina Pană și-a argumentat gestul prin invocarea unor probleme de sănătate, auto-exilându-se o perioadă.

Al doilea moment de dizidență politică a fost legat tot de legea respectivă, Doina Pană fiind în total dezacord cu anumite amendamente aduse tot de colegii din PSD într-o comisie parlamentară. Și atunci a urmat un mic exil, problemele de sănătate fiind din nou „cauza” retragerii temporare.

Acum, la și după Școala de vară, Doina Pană se simte mult mai bine, este zâmbitoare, curajoasă politic, chiar arțăgoasă pe alocuri la adresa contestatarilor programului de guvernare al PSD-ALDE. Ne bucurăm că starea de sănătate a deputatului bistrițean este mult mai bună și îi dorim spor în tot ceea ce întreprinde, cu mențiunea că „sănătatea” nu o va salva la nesfârșit din dizidențe.

 

 

 

Adauga comentariu