Doi frați din satul Cușma s-au opărit cu apă clocotită. La Romuli, o familie a rămas fără acoperiș deasupra capului în prag de iarnă

Un echipaj de terapie intensiva mobilă și un altul  de prim ajutor SMURD au intervenit  în localitatea Cusma unde, doi minori, ar au suferit arsuri cu apa clocotita. Potrivit ISU BN, echipajele medicale au găsit la locul solicitării doi copii cu vârste de 5 ani (fetita), respectiv 12 ani (băiețelul), care prezentau arsuri de gradul II pe o suprafață de aproximativ 15 %, respectiv 10 % din corp.  Erau stabili hemodinamic  și respirator, au fost stabilizat de către echipajele medicale și transportați la UPU SMURD Pediatrie Bistrița pentru investigații și îngrijiri medicale.

La Romuli, din păcate, o familie a rămas fără acoperiș deasupra, după ce, un incendiu a cuprins  acoperișul unei case  (30-40 mp) și la nivelul unei anexe - magazie de lemne (30-40 mp).  Tot la incendiul de ieri după-amiază, două persoane au suferit atacuri de panica, au primit asistenta medicala de la echipajul paramedical. Nu s-a impus transportul acestora la spital.

Adauga comentariu