Doar Crețu ia în serios „domnuleprimar.ro”. Edilii din Beclean, Năsăud și Sîngeroz-Băi nu au răspuns niciunei sesizări

A băgat vevrițele în volieră, a împânzit orașul cu struți, a îndatorat primăria pentru o pârtie care funcționează doar câteva zile în plin sezon, visează la Wonderland, dar măcar răspunde cetățenilor care îi scriu pe siteul domnuleprimar.ro. Ceea ce nu se poate spune despre cei care conduc Năsăudul, Becleanul și orașul stațiune Sîngeorz-Băi.

Nicolae Moldovan, deficitar la capitolul comunicare online

E adevărat că doar 12 sesizări au făcut beclenarii pe acest site, în perioada 2006-2017, dar nici una nu l-a sensibilizat pe Nicu Moldovan, care se află la al cincilea mandat de primar al orașului de pe malurile Someșului Mare.

La Năsăud situația e aproape identică

Nici Mircea Romocea ,,nu se omoară” cu răspunsurile pe care ar trebui să le dea cetățenilor. Au fost doar șase. Am înțeles, dar tocmai aici e problema: era nevoie de DOAR șase răspunsuri!

Sîngeorzul are patru mesaje. Răspunsuri, zero

Edilul orașului stațiune, Traian Ogâgău este la fel de letargic ca și omologii săi din Beclean și Năsăud. Sunt doar patru mesaje, iar răspunsurile sunt sublime, dar lipsesc cu desăvârșire.

E drept că unele reclamații se înscriu cu brio la categoria NO COMMENT

Să luăm un simplu exemplu: ,,Orașul e extrem de poluat din cauza mașinilor. Cum de trec toate inspecția tehnică, când fumul iese la extrem de la multe? E grav ce se întamplă în Bistrița, doar din punct de vedere rutier. Și asta e vina autorităților, pentru că aplică legea selectiv. Păcat”. Este mesajul unui locuitor al Bistriței, care confundă poluarea cu... administrația. La Năsăud, un cetățean e nemulțumit că nu a primit... bonusul pentru căsătorie: ,,Nu am primit cei 200 de euro pentru casatorie dle. Primar ce sa fac ca nu am primit bani cei 200 de euro pentru casatorie. Ma tot amana de la casierie ca nau venit si tot revin. FACETI CEVA cu treaba asta si dati-mi un raspuns”.

Alții apelează la primăriile din jur pentru a-și rezolva problemele care țin de administrațiile publice locale unde sunt arondați. Acest cetățean s-a adresat primăriei Sîngeorz-Băi pentru a-i rezolva problema de la… Lunca Ilvei: ”Bună ziua. Eu aș avea o întrebare pentru primarul din Lunca Ilvei, dar nu era în lista de pe acest site și n-am găsit nici o adresă de mail la care aș putea s-o trimit. Dacă știți o adresă de contact, vă rog să-i redirectionați dvs solicitarea”.

Ce îi doare pe oameni?

Principalele problem sesizate primarilor orașelor din Bistrița-Năsăud vizează parcările, starea drumurilor, curățenia și câinii comunitari.

Adauga comentariu