Din poveștile nespuse de la UNTOLD: cum și-a lăsat un bistrițean „cartea de vizită” după un accident în zona show-urilor

Untold-ul a reușit și anul acesta să adune sute de mii de participanți. În afara parcului, orașul este invadat de turiști, iar străzile sunt ticsite de mașini. Se merita disconfortul care nu ține mai mult de o săptămână, mai ales pentru restaurante, hoteluri și localnici care iși pun apartamentele la dispoziție. În cele 4 zile de festival, Clujul strânge încasări record. Însă odată cu acestea, apar și mici incoveniențe.

Se pare că un bistrițean posesor al unui autoturism cu numărul de înmatriculare BN 51 SIM, a lovit o mașină parcată regulamentar pe care a și mutat-o vreo 6 metri, după cum afirmă persoana păgubită, apoi s-a făcut nevăzut.

Dacă cunoști persoana care deține autoturismul cu acest număr de înmatriculare, te rog să-l contactezi și să îi transmiți că îl caută poliția și dacă vrea să facem amiabilă (ca să nu aibă probleme mai grave), să mă contacteze. Pls share. PS: Sunt sigur că s-a distrat bine la Untold” - acesta a fost apelul păgubitului pe rețelele de socializare.

Singurul ,,inconvenient" e faptul că și-a uitat bara cu numărul de înmatriculare. Cu speranța că s-a distrat bine la Untold, așa cum și păgubitul spunea, îl așteptăm să ne povestească experiența de neuitat!

 

Sursă foto: Iurean Septimiu Marius

Adauga comentariu