Din ciclul „Uniformizare primesc, dar nu egalizare!” Chiar suntem într-o budă, domnule Buda! Cu sau fără... Bulă

Nici un om rațional nu înțelege ce îi determină pe parlamenatri, euro sau nu, să folosească un limbaj pe care nu îl stăpânesc. Nu e o bănuială, dacă ne referim la limbaj, e o certitudine. Așadar, femeia motostivuitor e depășită! ,,Nu vreau egalizrea subvențiilor, ci uniformizarea lor" a declarat astăzi la Bistrița europarlamentarul Daniel Buda. ,,Nu trăim într-o bulă în care nu putem spune că noi putem sau nu putem".

Că România ar putea profita de Brexit pentru a atrage mai multe fonduri europene e perfect adevărat. Bilă albă, domnule Buda! Dar să nu egalizăm, ci să uniformizăm subvențiile pentru agricultură sună bine: Deci...să se revizuiască primesc, dar să nu se schimbe nimic? În plus, vreți ca fermierii să își -citez- ,,mobileze" fermele cu utilaje. De ce mă duce, oare, gândul la femeia motostivuitor? Vorba lui Hagi: ,,să fie bine, ca să nu fie rău".

I want to discuss about the romanian future, not this kind of bullshit, sorry, corruption"! Dragnea spunea, după ce ,,ilustra-i" afirmație a ajuns pe la toate televiziunile că de vină sunt jurnaliștii din Elveția, care au tăiat câteva secunde la montaj. Răutăcioșii de ei!

Nici Victor Ponta nu s-a lăsat mai prejos. Pro memoria: „Roșia Montana este un proiect foarte important ca simbol, nu în primul rând din punct de vedere economic (...) Trebuie să profităm de resursele noastre naturale, bineînțeles respectând toate standardele de mediu, dar, dacă acestea se respectă, ar trebui să fim în favoarea explorării". 

Să nu îl uităm nici pe Calimente de la PNL:  "Dacă strada nu ne doreşte pe noi, atunci să îi voteze pe bulgari. Atunci pe cine, dacă românii nu îi votează pe români?"

Dar cea mai ,,de preț" declarație din ultimii ani, care vine să uniformizeze egalitatea e cea a Andreei Paul Vass: "Numai familia mea și cu mine știm câte sacrificii am făcut pentru a mă dedica politicii, adică dumneavoastră, comunității. Pe fetița mea am născut-o sâmbătă, în weekend, ca să nu pierd nicio zi de muncă".

Daniel Buda își dorește un nou mandat de europarlamentar ,,Chiar cred că pot fi de folos României, acolo!". Numai să nu ne uniformizeze prin egalizare cu Rusia. Zic și eu.

 

 

 

 

 

Adauga comentariu