Deszăpezirile lui Cristian Niculae sunt ca pârtia lui Crețu: pline de scuze și terți vinovați, dar orașul arată „bine în condiții de iarnă”

După cum era de așteptat, viceprimarul municipiului european Bistrița a ieșit la postat de cu bună-dimineața. Fotografiile sunt explicite și explicate de vicele wannabe, că atât s-a putut, că au fost prioritare drumurile-n pantă, că puține utilaje, că ninsoare viscolită, alea-alea...

În fapt, drumurile Bistriței la ora 8:00 arătau așa:

Bulevardul Republicii, fotografie postată chiar de Cristian Niculae:

Același Cristian Niculae, sensul giratoriu de la Domus:

Impăratul Traian:

Bulevardul Independenței:

Bulevardul Decebal, fotografii postate de Gusti Danci:

Subcetate, fotografii postate de Adrian Hordoan:

După cum se poate lejer observa din fotografiile de mai sus, precum și din declarațiile câtorva taximetriști care au văzut modul de lucru al celor din PMB, nu s-a acționat cu lama pentru curățarea drumului, ci în cele mai bune cazuri s-au aruncat materiale antiderapante, iar restul de treabă este făcut de traficul obișnuit.

Viceprimarul Cristian Niculae postează și un filmuleț scurt în care nu știe nici domnia sa ce a vrut să scoată în evidență: un utilaj care abia se mișcă (cu lama ridicată), faptul că acel utilaj a fost la pârtie (vezi indicatorul spre aerodrom), sau că el îi urmărește îndeaproape pe lucrători:

Niculae face și o precizare pe facebook, una care să ne reamintească faptul că este iarnă:

„Bistrita, iarnă în toată regula!
Cu toate că aseară s-a acţionat la deszăpezirea străzilor din oraş între orele 20 şi 1.30 noaptea, din cauza ninsorilor abundente, munca a fost reluată începand cu orele 4 ale dimineţii.
Vă informăm că acţionează 22 de utilaje, iar la ora 7, drumurile în pantă, arterele principale şi o parte din cele secundare erau practicabile și se putea circula în condiţii de iarnă.
Echipele vor continua munca atât cât va fi necesar pentru a se putea circula în condiţii cât mai bune pentru acest sezon”.

Există totuși o noutate în ceea ce îl privește direct pe playboy-ul municipal: fețișoara dânsului nu mai apare în imaginiile postate tot de către el! Pe semne nu și-a mai deranjat fotograful, sau l-a prins rușinea...

Adauga comentariu