Deputatul GAFĂ o comite din nou: Cristina Iurișniți și-a postat buletinul în cenepeul gol-goluț, pe facebook, de Ziua Bistriței, să demonstreze că e bistrițeancă!

Cică e bine să asculți de primul instinct, iar dacă ești femei, intuiția cică te ajută. Nu e cazul deputatului USR de Bistrița-Năsăud, Cristina Iurișniți, care a demonstrat încă o dată că anumite acțiuni trebuie gândite, în cazul ei chiar și de două, trei ori!

Cristina Iurișniți a ajuns vedetă națională după ce și-a postat pe pagina (publică) de facebook, chiar în ziua alegerilor (prezidențiale), buletinul de vot ștampilat în dreptul candidatului preferat (chiar nu mai contează cine).

Pentru poz(n)a din ziua alegerilor, Iurișniți a luat o amendă, însă, vorba unei reclame, momentul a fost neprețuit. Deși s-ar crede că madama s-a învățat minte, ei bine, nu!

Azi, 16 iulie, Bistrița sărbătorește 756 de ani de la prima atestare documentară oficială, iar ziua a rămas în mentalul colectiv ca Ziua Bistriței. Dorind să marcheze acest moment cât mai original cu putință, deputatul francofon și-a postat documentul de identitate cu toate datele personale la vedere, alături de alte două fotografii cu Bistrița veche!

Evident, Iurișniți a dorit să demonstreze că este bistrițeancă, dar a demonstrat încă o dată, deși nu mai era nevoie, că setea de imagine și narcisismul media bat orice urmă de rațiune!

Postarea a fost șearsă, însă printscreen-urile rămân...

 

N.B. Datele personale ale deputatului gafă au fost acoperite de noi, căci suntem pudici când vine vorba de GDPR!

Comentarii

cititor

19.07.2020 09:46

Ce m-as rade sa-i foloseasca cineva identitatea si sa se trezeasca ca-i merge acasa o nota de plata de pe undeva... de sa se tina de cap , ori sa scoata cineva niste credite de la vre-o banca ... de undeva ... cum era pus cazul ala de la CEC in presa, cum o escroaca a luat credite in numele unor bieti oameni , a fost condamnata si CEC-ul a executat silit pe bietii si amaratii care au fost escrocati de nemernica aceia ... de au trebuit ani de zile sa umble in judecata bietii oameni , pana CEC-ul a recunoscut ( fortzat ) ca au dat credite cuiva fara respectarea conditiilor legale si ca a fost vina lor , nicidecum al celor excrocati  .  

Adauga comentariu