Demisie surpriză: Doina Pană părăsește Guvernul! Se pare că bistrițeanca suferă de o boală autoimună!

Ministrul Apelor și Pădurilor, bistrițeanca Doina Pană, și-a înaintat demisia șefului Guvernului, Mihai Tudose, azi, 3 ianuarie 2018. Motivarea deputatului social-democrat a fost bazată pe probleme de sănătate, surse apropiate publicației noaste spunând că ar fi vorba de o boală autoimună.

Iată și textul demisiei:

„Stimate Domnule Prim-ministru,

Prin prezenta, vă aduc la cunoștință faptul că starea mea de sănătate nu-mi mai permite continuarea activității în calitate de ministru.

Prin urmare, prin prezenta, vă prezint demisia mea din calitatea de ministru în cadrul Ministerului Apelor și Pădurilor, pe motiv de sănătate.

Apreciez conlucrarea deosebit de fructuoasă pe care am avut-o și vă asigur de întregul meu sprijin pentru îndeplinirea programului de guvernare, din calitatea mea de parlamentar.

Cu deosebită considerație,

Adriana Doina Pană”

Textul demisiei a fost prezentat primului-ministru împreună cu un raport de activitate pentru perioada 30 iunie 2017 - 3 ianuarie 2018, perioadă în care Doina Pană a condus ministerul.

Doina Pană este cunoscută ca părinte al „radarului pădurilor”, acesta activând ca ministru delegat pentru dialog social, ministru interimar al muncii, familiei, protecției sociale și persoanelor vârstnice, dar și ca ministru al apelor, pădurilor și pisciculturii, funcții deținute în guvernările Ponta.

 

Adauga comentariu