Delia este capul de afiș al Târgulului Mare al Bistriței! Vezi cine mai prestează pe Pietonal cu ocazia acestui eveniment

Delia Matache este artistul ce va suține concertul final din ultima zi al Târgului Mare al Bistriței, în data de 2 septembrie!

Printre ariștii consacrați care vor suține concerte în intervalul 24 august-2 septembrie se numără și Alina Eremie, Lidia Buble, Andreea Bălan, Cargo, Stefan Bănică Jr și Dj Adrian Eftimie.

De asemenea, vor fi activități în onoarea sărbătoririi ,,Centenarului Marii Uniri’’ 1918-2018. În total 7 expoziții si lansări de carte cu tematică specifică.

Târgul Mare al Bistriței se va desfășura pe parcursul a 10 zile, atât în centrul istoric al orașului cât și în „celebrul” târg Heidenfeld din Viișoara.

Conform libertatea.ro onorariul cerut în prezent de Delia Matache ajunge până la 90.000 de euro pentru 2 ore de cântare! Această sumă o clasează pe primul loc în topul celor mai scumpi artiști din țară. Cel mai mic onorariu încasat de jurata de la X Factor a fost, în ultima perioadă, de 3.900 de euro pentru 15 minute.

Cât despre buget, edilul Bistriței Ovidiu Crețu susține că începând cu anul 2009, costurile sărbătoririi zilelor orașului sunt în totalitate acoperite de banii care întră la eveniment.

Comentarii

Mircea

08.08.2018 17:32

Nu e prost cine mananca doua pite e prost cine le da.........are balta peste 

Adauga comentariu