De vineri se redeschide cinematograful Dacia! Vezi care sunt noile condiții pentru vizionarea unei proiecții

Centrul Cultural Dacia, instituția în care se află și cinematograful Dacia, și-a anunțat redeschiderea porților pentru public, după o perioadă îndelungată de întrerupere a proiecțiilor, cauzată de pandemie.

Astfel, conform noilor decizii luate la nivel național, cinematografele pot fi redeschise, în anumite condiții, cu respectarea normelor de securitate sanitară. Și în cazul sălilor de cinema este valabilă regula celor doi metri de distanță între două scaune, astfel că distribuirea persoanelor pe scaune va duce la o acoperire a doar 50% din totalul capacității unei săli.

„Veștile bune trebuie să circule repede!

𝑹𝒆𝒅𝒆𝒔𝒄𝒉𝒊𝒅𝒆𝒎 𝒑𝒐𝒓𝒕̦𝒊𝒍𝒆! 🎭🤩🎼💙🎸🎬

Bine, nu chiar de mâine pentru că încă nu sunt publicate normele metodologice în Monitorul Oficial, însă primul pas, cel mai important, este făcut!

Până vineri, când vom avea bucuria să ne revedem, noi suntem pe baricade cu forțe proaspete, cu bucurie în suflet și cu calcule făcute pe hârtie. Respectarea distanței de 2 m între spectatori, grad de ocupare al sălii de maxim 50% din capacitate, sunt doar câteva din cifrele care trebuie eficientizate la maximum, fără alimente și băuturi in interior, purtând obligatoriu masca de protecție!!!”, anunță reprezentanții Centrului Cultural Dacia.

Prima proiecție în noile condiții va avea loc la data de 4 septembrie 2020.

Adauga comentariu