De săptămâna viitoare avem dezlegare la... pui! KFC Bistrița a pus plitele la încins

Unul dintre cele mai așteptate restaurante de tip fast-food în Bistrița și-ar putea deschide porțile în următoarea săptămână. KFC și-a finalizat lucrările la Bistrița în proporție de 99%, urmând a se comunica data exactă în care bistrițenii vor putea gusta produsele din pui.

Conform unor surse ale redacției, KFC Bistrița și-a setat ceasul deschiderii pentru săptămâna viitoare, după mai multe anunțuri referitoare la deschiderea restaurantului din centrul comercial B1 de pe Calea Moldovei. Deși inițial a fost anunțată deschiderea odată cu inaugurarea mall-ului bistrițean, cei de la KFC au renunțat la idee, fiind într-un impas la nivelul construcției.

În luna noiembrie, la inaugurarea B1, a fost prognozată deschiderea restaurantului fast-food pentru luna februarie, fapt ce a fost contramandat, tot din cauza construcției neterminate. Apoi s-au vehiculat termene cu referire la perioada pascală. Într-un final, fiind trecute și aceste sărbători, cei de la KFC România au decis ca perioada 16-22 aprilie să fie destinată deschiderii oficiale, urmând a se comunica exact ziua „Z” a KFC-ului bistrițean.

În acest moment sunt finalizate construcțiile în proporție de 99%, interiorul este pregătit din toate punctele de vedere, iar personalul este deja instruit. KFC Bistrița va fi de tipul drive-in, intrarea propriu-zisă pe pista de deservire auto fiind făcută din parte dinspre Kaufland, cu un dublu acces, atât din parcarea supermarketului, cât și din parcarea mall-ului.

Kentucky Fried Chicken are ca symbol imaginea colonelului Sanders, un personaj aparte în istoria fast-food-ului american. Restaurantele KFC au intrat în România în anul în 1996, în sistem de franciză, aduse de compania US Food Network, aflată în portofoliul grupului Altrom, controlat de omul de afaceri Gabriel Popoviciu.

KFC la nivel mondial face parte din grupul Yum! Brands, grup ce mai deține alte două lanțuri de restaurante de tip fast-food, Pizza Hut și Taco Bell.

Bistrițenii au avut parte în trecutul apropiat de un fake al KFC, o încercare nereușită a omului de  afaceri Lucian Adrian Ungur. Conform gazetadebistrita.ro, varianta locală se numea RFC, abrevierea de la „romanian frost chicken”. Logo-ul seamăna leit cu cel de la KFC, înfățișându-l pe bătrânelul simpatic, puțin mai tânăr decât originalul, Ungur susținând faptul că este o prelucrare a unei fotografii personale, iar sloganul „so good!” a fost și el împrumutat, însă a fost tradus în germană „sehr guut!”. KFC a dat în judecată omul de afaceri bistrițean, dar s-a ajuns la o „învoială”.

 

 

Comentarii

MIhai gugustiuc

21.04.2018 13:39

e 21 si nimic...toate se fac ca la Bistrita...

Adauga comentariu