De mult nu a mai fost atât de frumos animat Sîngeorzul... Emeric Imre a simțit „pe viu” sîngeorzenii cu ocazia unui festival inedit în orașul-stațiune

Simplu, dar nu ca la țară! Sîngeorz Youth Fest a reușit să scoată sîngeorzenii de toate vârstele din casă și să îi reunească în parcul stațiunii, pe care l-au îmbrăcat de veselie și culoare.

Sute de oameni au început să-și facă prezența la lăsarea serii, pentru a lua parte la recitalul susținut de Emeric Imre și au fredonat împreună cu artistul piese consacrate. Oamenii și-au făcut loc pe iarbă și bănci și au așteptat răbdători proiecția de film în aer liber a documentarului România Neîmblânzită.

„Nu am mai fost de foarte mulți ani în Sîngeorz, ultima dată am fost împreună cu Adrian Păunescu și Cenaclul. În organizare sunt implicați și mulți tineri și asta e bine, unde e nevoie să venim noi cu muzica care se cântă pe viu, vin cu mare drag întotdeauna pentru că sunt adeptul hotărât al acestui gen de muzică care nu face rău nimănui, într-o lume în care se face mult playback e important pentru generațile viitoare să știe că muzica se cântă pe viu. Dacă poți să faci puțină lumină în sufletul oamenilor, dacă poți să cânți și să faci oamenii mai buni, să iubească pacea și bunul simț și tot ceea ce e frumos în viață și de urmărit pentru spiritul umanității, vin cu mare drag” -  spune Emeric Imre.

.

Dacă în prima parte a serii, îndrăgitul Emeric Imre a reușit să adune oamenii în fața scenei, prin muzica „pe viu” pe care el o cântă cu drag publicului, spre seară, tineri si familii au venit în număr și mai mare să vizioneze filmul documentar România Neîmblânzită. Toate aleeile parcului au fost pline de oameni care așteptau de mult un suflu nou în oraș, suflu ce le-a fost oferit de tinerii care au participat în organizarea evenimentului și care nu se sfiesc să ia atitudine în orașul lor:

 

Adauga comentariu