De la un simplu blat și până la „Maestrul torturilor” a fost o joacă „dulce” care s-a transformat într-o afacere familială de succes

Astăzi facem o călătorie dulce într-una dintre cele mai îndrăgite cofetării din județ. Dacă vrei platoul perfect de prăjituri sau tortul ideal pentru cel mai important eveniment, trebuie să știi că la Marisan găsești produse deosebite, care și-au făcut locul pe piață datorită profesionalismului și ingredientelor de calitate din care acestea sunt făcute.

În ultima vreme a aparut o noua modă în această nișa și anume decorarea personalizată a fiecărei comenzi, asta presupune cereri inedite și uneori chiar extravagante. Banalele torturi de ciocolată sunt deja demodate pentru că nu sunt în concordanță cu tematicele actuale. Poți alege ingredientele, forma și mai ales culorile pe care le preferi pentru ,,aranjamentul final’’.


Marisan este o cofetărie care mereu va pune pe primul loc clienții și angajații săi. Această firmă este recunoscută pe piață datorită profesionalismului de care dă dovadă în serviciile prestate. Fiind alături de clienții săi în cele mai importante momente din viața lor (nunți, botezuri, aniversări etc), cofetăria reușește să onoreze comenzile, la prețuri favorabile, aducând o notă personală asupra fiecărui produs. Clienții care dau o șansă produselor datorită aspectului și designului elegant, vor constata faptul că gustul prăjiturilor va fi pe măsura așteptărilor.

Deși cofetăria are mai multe laboratoare în județul Bistrița-Năsăud, pe partea de evenimente există cereri și din județele limitrofe, astfel se confirmă seriozitatea prin care cofetăria își respectă angajamentele și care va fi mereu deschisă la solicitările persoanelor care apelează cu încredere la serviciile lor.

Continuitatea este unul dintre elementele de bază, mai ales pentru că mulți dintre clienții care la un moment dat își fac prăjituri de nuntă și tortul la ei, apelează în continuare și în alte momente precum botezul, aslfel cofetăria este alături de clienți pe parcursul celor mai importante etape ale vieții.

                    ,,Avem o clientă care apelează la noi în fiecare an pentru aniversarea fetiței, ceea ce ne face să ne dorim să avem o legătura cât mai strânsă cu clienții nostri și să transformăm totul într-o tradiție’’ spune Mariana Cordoș, femeia de la ,,cârma’’ cofetăriei.

Succesul lor se datorează în mare parte faptului că este o afacere de familie, fiind implicate îndeaproape mai multe părți. Cristian Sîngeorzan, fiul patroanei, vine cu un aport foarte mare și important în imagistica prăjiturilor. El sculptează fructe în funcție de cerințe, iar soția lui, Raluca, face decorări impresionante din marțipan. Până și fiul acestora contribuie la aranjamentul final, în fixarea macaronsului pe Candy bar.

Rețeta emblematica prin care cofetăria iși răsfață clienții este prajitura Passion, care face furori în rândul pofticioșilor de dulce. Întreaga lor implicare s-a confirmat in 2016, la Mariage Fest, unde au câștigat premiul I pentru ,,Cel mai gustos tort’’ din concursul ,,Maestrul torturilor’’. Cofetăriile Marisan le găsiți în orașele Năsăud și Sîngeorz-Băi, iar pentru comenzi și sursă de inspirație puteți vizita pagina lor de facebook https://www.facebook.com/marisancofetarie/.

 

Adauga comentariu