De la Salva, cu drag: câștigătorul celor 3,73 de milioane de euro de la Joker și-a ridicat premiul! O mulțime de internauți s-au decis să-l colinde de Crăciun

Al doilea premiu ca mărime din istoria Joker a ajuns în Bistrița-Năsăud, mai exact la Salva. Este vorba de 17.763.419,58 lei (peste 3,73 milioane euro), câștigați pe un bilet cu două variante pentru care s-au plătit 8,50 lei.

În cadrul emisiunii „Românii au noroc”, acolo unde au loc extragerile Companiei Naționale „Loteria Română”, vineri, 22 noiembrie, și-a făcut apariția câștigătorul extragerii Joker din 27 octombrie 2019, în ruma căreia s-a câștigat jackpot-ul de 3,73 de  milioane de euro.

Conform jurnalistului Radu Sîrbu, este vorba de un șofer de tir din Salva, Gavril Ianul, alintat de prieteni „Luțu”. Are 47 de ani și i-a îndemnat pe amatorii loto să joace în continuare.

Internauții au fost pe fază și l-au felicitat pe norocosul câștigător. Mulți dintre aceștia și-au anunțat, mai în glumă, mai în serios, intenția de a-l colinda pe Luțu de Crăciun.

Trebuie însă precizat faptul că acest câștig de 3,73 de milioane de euro este unul brut, din care se va scădea impozitul pe venitul din jocurile de noroc. În acest caz este vorba de aproape un milion de euro, mai exact 940.000 de euro. Câștigul net se reduce astfel la 2,79 miloane de euro.

Felicitări câștigătorului, iar chibzuința să primeze în fața instinctelor!

 

sursa foto: facebook/Radu.Sîrbu

 

Adauga comentariu