David Szabo, cel mai tânăr candidat de primar la alegerile locale din 2020. Are 23 de ani și candidează la Șanț, comună unde Ioan Szabo a făcut ”minuni”

Una din cele mai inedite candidaturi ale acestor alegeri locale este cea a fiului lui Ioan Szabo, David, fost primar în Șanț dar care se confruntă cu mari probleme de sănătate. David Szabo are 23 de ani și este ”pariul” președintelui Radu Moldovan în comuna pe care Ioan Szabo a administrat-o atât de bine.

Candidatura lui David Szabo se adaugă la alte câteva candidaturi de politicieni tineri, din care amintim pe Valer Avram, care a devenit primar la Măgura Ilvei la 28 de ani sau pe Paul Știr, ales primar la Căianu Mic la 23 de ani

DAVID SZABO: Astăzi am participat la întâlnirea tinerilor candidați ai TSD Bistrița-Năsăud și din nou, îmi dau seama că echipa din care fac parte este o echipă care lucrează pentru oameni: energică, curajoasă, cu dorința de a schimba lumea.

Le mulțumesc lui Emil Radu Moldovan, Bogdan Ivan Gruia, Paul Știr pentru încrederea și curajul pe care mi le dau în aceste momente, le mulțumesc tuturor colegilor pentru susținere, sunt recunoscător consilierilor care îmi sunt alături, transmit respectul meu tuturor oamenilor care fac parte din echipa faptelor!  Le mulțumesc oamenilor care cred în mine și cred că tinerii sunt cei mai potriviți pentru a schimba țara, județul, și comunele noastre în bine. Dumnezeu să ne ajute pe toți să facem numai bine, dragi șănțeni!

Adauga comentariu