Darius - băiețelul de trei ani care suferă de paralizie cerebrală și tetrapareză spastică - și-a primit cadoul de Crăciun: căruciorul special comandat de Asociația Puișorul din Bistrița

O mașinuță, o păpușă, un joc lego sau alte gadgeturi la modă – toate acestea au fost dorințele copiilor scrise sau nu în scrisori către Moș Crăciun. Darius a avut nevoie de altceva. Un lucru aparent banal, practic și de mare ajutor.

Cu câteva săptămâni în urmă stiridebistrita.ro publica un material în care era prezentat un vis de Crăciun al unui băiețel de trei ani, diagnosticat cu paralizie cerebrală și tetrapareză spastică. Materialul îl puteți regăsi AICI.

Darius Mihalcia este de aproape doi ani internat într-un spital din București, acolo unde urmează un program de recuperare medicală complexă. Din cauza diagnosticului nu și-a găsit alinare aproape de casă, de Bistrița, acolo unde alți doi frățiori visează în culori și se joacă cu mașinuțe și păpuși.

Dorința lui Darius a fost îndeplinită, căci un căriucior special, executat la comandă, a ajuns de Crăciun la familia Mihalcia din Bistrița, prin intermediul Asociației Puișorul:

„Acum de Crăciun, Darius Mihalcia din Bistrița, ce suferă de paralizie cerebrală și tetrapareză spastică, a primit în cadou un cărucior adaptat special pentru nevoile lui. Căruciorul a costat 3333,00 lei, sumă din care 2220,00 lei s-au strâns din donații, iar restul sumei a fost acoperită de Asociația PUISORUL. Mulțumim din suflet celor care au contribuit la colectarea de fonduri pentru aceasta campanie, prietenilor si colegilor noștri” – au scris soții Dorina și Sergiu Bout pe pagina de internet a asociației pe care o conduc.

Mulțumim și noi celor care au contribuit pentru confortul minim necesar pe care Darius deja îl are prin acest cărucior special!

Adauga comentariu