Daniel Suciu reacționează pe tema scandalului momentului, cel legat de abuzurile lui Traian Ogâgău, deputatul PSD fiind ținta apărătorilor, dar și a primarului de Sîngeorz-Băi

Odată cu apariția clipurilor în care Traian Ogâgău își umilește fiica de numai 9 ani, apărătorii primarului orașului Săngeorz-Băi, în frunte cu acesta, au început să arunce pisica în curtea vecină, cea a PSD-ului, învinuindu-i pe aceștia de propagarea imaginilor compromițătoare, insistând pe faptul că tot acest scandal are tentă politică, electorală.

Numele cel mai des pronunțat atât de primar, cât și de partizanii acestuia, este cel al deputatului PSD Daniel Suciu, acesta fiind și contracandidatul lui Ogâgău în acest tur de scrutin. Suciu a reacționat public printr-o postare scurtă:

„Am dus o campanie bazată pe întâlniri cu oamenii, pe critici când a fost cazul, dar bazată pe bun simț, indiferent de atitudinea contracandidaților mei. Si nu m-am abătut de la ea! Pot înțelege încercarea domnului primar de a muta tot acest scandal din spațiul public în responsabilitatea altora, dar tot din bun simț nu o să comentez, sub nicio formă, nimic ce are legătură cu acest subiect! Nu este responsabilitatea mea să o fac ci a celui sau celor ce le-au realizat și a instituțiilor statului, dacă este cazul. Nu vreau să răspund acuzațiilor nedrepte, ar însemna exact prelungirea unui scandal în care au de suferit cei mai vulnerabili. Și asta nu voi face niciodată!”, a precizat Suciu pe facebook.

Adauga comentariu