Daniel Suciu (PSD): „Nu schimbi sistemul electoral când îți convine”. Deputatul amenință liberalii cu moțiunea de cenzură

Deputatul bistrițean Daniel Suciu (PSD) reacționează pe facebook vis-à-vis de asumarea răspunderii liberalilor în ceea ce privește alegerile locale, respectiv reintroducerea celor două tururi de scrutin în cazul primarilor.

„Cât valorează un om politic sau un partid? Fix cât cuvântul lui! Bine, în cazul liberalilor nu mai avem așteptări și răspunsul este simplu: depunem moțiune de cenzură pentru că nu schimbi sistemul electoral când îți convine, în contradicție cu bunele practice asumate la nivel european și cu deciziile Curții Constituționale. În viață e bine să ai grijă ce-ți dorești că s-ar putea să ți se întâmple. Dar exact invers. Așadar, moțiune de cenzură, pentru că în mai puțin de 3 luni ați aruncat totul în aer și i-ați păcălit pe toți: pensionari, profesori, elevi și parteneri politici cu care ați semnat acorduri de colaborare. Credeați că nu vom răspunde la toate măgăriile voastre?”, a comentat Suciu.

Guvernul Ludovic Orban își angajează răspunderea în Parlament pentru alegerea primarilor în două tururi de scrutin. Anunțul a fost făcut de premier, la Palatul Victoria, în debutul ședinței Executivului.

Adauga comentariu