Daniel Suciu îl apără furibund pe Dragnea într-un circ jenant din Parlamentul României! „Show”-ul a pornit de la încercarea opoziției de înlătura din funcție conducerea Camerei Deputaților (VIDEO)

Opoziția a trecut la atac în Parlament, mai exact în Camera Deputaților, acolo unde miercuri, 5 decembrie, s-a solicitat supunerea la vot a plecării din funcție a președintelui Camerei, Liviu Dragnea, precum și a vicepreședintelui, Florin Iordache.

Conform relatărilor presei centrale, mai mulți lideri ai opoziției, printre care și Victor Ponta, au cerut prin vocea Ralucăi Turcan, schimbarea procedurii de vot prin ridicare de mâini deoarece au fost sesizate anumite disfuncționalități la sistemul de vot electronic.

Liderul deputaţilor PSD, Daniel Suciu, a avut o replică misogină la adresa Ralucăi Turcan: „Unde sunt bărbaţii opoziţiei, de la Pro România, USR, de a ajuns doamna Turcan să încerce aşa ceva?" s-a întrebat retoric deputatul PSD, relatează capital.ro.

Daniel Suciu a continuat cu atacul la adresa liderului deputaţilor liberali, susţinând că cererea Ralucăi Turcan este neregulamentară şi că unii au ajuns să aibă o obsesie cu Liviu Dragnea:

„Aţi făcut toată mobilizarea pe care o puteaţi face. Nu v-a ieşit. Aveţi o obsesie cu preşedintele Camerei Deputaţilor. Doamna Raluca Turcan, de la acest microfon nu se va suspune la vot ceva neregulamentar,” a conchis Daniel Suciu, citat de capital.ro.

Victor Ponta a spus că acum se repetă scenariul din 2012, atunci când Roberta Anastase a fost schimbată de la conducerea Camerei printr-un proces la fel ca cel de astăzi.

"În 2012 și eu, și mulți alți colegi, inclusiv domnul Iordache și Nicolicea ne aflam tot în această sală, am propus revocarea domanei Roberta Anastase, și atunci s-au invocat lucruri de procedură. În final, majoritatea a decis și am înlocuit-o cu domnul Zgonea. Ce înțeleg eu din ce se întâmplă azi (...), că ne aflăm undeva prin februarie 2012. Noi am depus cererea de revocare a doamnei Roberta Anastase în februarie și am reușit în iulie (să o revocăm - n.r.). Se va întâmpla și schimbarea domnului Dragnea - e ceva inevitabil", a spus Ponta, conform euractiv.ro.

Liderul de grup al PSD din Cameră, Daniel Suciu, acuză că Opoziția a dat o lovitură de imagine prin ceea ce a făcut în plen, așacum nu s-a mai văzut după Revoluție. Suciu mai afirmă că "o minoritate a luat ostatică sala de plen".

"O oră și jumătate am încercat să explicăm de la microfon că ceea ce doresc domniile lor nu este regulamentar și nu se poate supune la vot, în condițiile în care la Biroul permanent nu este o solicitare din partea grupului PSD de revocare a președintelui Camerei Deputaților, nici de revocare a vicepreședintelui. (...) Opoziția tot face scenarii și încearcă o lovitură de imagine. Au reușit o lovitură de imagine cum n-au reușit alții în 28 de ani de parlamentarism - să ia ostatică sala de plen o minoritatea care vor (vrea - n.r.) să iasă în fața dumneavostră (a jurnaliștilor - n.r.)", a declarat Daniel Suciu, citat de euractiv.ro.

sursa video: facebook/euractiv

Comentarii

ana

05.12.2018 13:18

Acest  Suciu  apara  cu nerusinare hotia si minciuna  !Sa intelegem ca e ca dragnea ,un  infractor  ? Posibil . De altfel e un  tupeist  putin agreat de   bistriteni  . Cei ce i s-au aliat  sunt ca el ,  niste spagari mincinosi ! Ba  veti pica ,ciumelor  ,cat de repede ! De ce te temi , sucitule ? Ca-ti pierzi pita  nemeritata ?? Sa -ti fie rusine ,  esti un gunoi !

Pop Ion

06.12.2018 09:40

~~  Diferenţa dintre lupta  pentru interesul personal (CIOLAN)  şi lupta pentru interesul naţional:    Pe 10-11 decembrie, Ministrul de Externe, Teodor Meleșcanu, ar urma să semneze în numele României Pactul Global pentru Migrație, eveniment ce urmează să aibă loc la Marrakesh, în Maroc.Mai multe organizații non-guvernamentale au anunțat că au protestat în fața Ministerului de Externe,  şi au înaintat un memoriu Ministrului de Externe, Teodor Meleșcanu:                              * „În primul rând, vrem să atragem atenția asupra faptului că semnarea Pactului Global privind Migrația, ar încălca în mod flagrant Constituția României.   Aceasta specifică:                              *  "România este stat național, suveran și independent, unitar și indivizibil”. (Art.1, alin.1) "Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populații străine”.(Art. 3, alin. 4) În afară de asta, o serie de state din Europa - Austria, Croația, Polonia, Cehia, Bulgaria - plus SUA și Australia, au declarat că se retrag din acest Tratat și nu vor semna Pactul Global privind Migrația.                    Suntem alături de aceste state!” - se arată în declarație.Acest  eveniment  nici nu-I intereseaza pe parlamentarii nostri.Lupta pentru ciolan  continuă !  Ne merităm soarta. 

bistritean

05.12.2018 18:25

Va veni ziua in care sucila se va suci  dupa caderea dragului de daddy. fiti numai pe faza.

Adauga comentariu