DĂNCILISME - Grațios, Gavrilescu spunea: „Carnivorele mari provoacă daune gospodăriilor și Doamne-ajută că nu și asupra omului să producă niște daune care să ne lase urme” (VIDEO)

Plină de evlavie, căci e vremea campaniilor electorale și implicit a apropierilor de valorile creștine ale neamului, cu tot cu urăturile și vocabularul aferent, viceprim-ministrul și ministrul mediului în Guvernul Dăncilă, doamna Grațiela Leocadia Gavrilescu a mătrășit câteva vorbe de duh și la Bistrița, contextul fiind insignifiant.

Sfioasă, dar grațioasă în gesturi, priviri și limbaj, Leocadia Gravilescu a readus la cunoștință problemele cu care se confruntă anumite persoane aflate în zone limitrofe pădurilor, expuse la anumite pericole venite din partea carnivorelor mari.

Astfel, ministrul a încercat să declare faptul că s-au luat anumite măsuri în ceea ce privește animalele sălbatice și pagubele pe care acestea le fac:

„Carnivorele mari provoacă daune gospodăriilor și Doamne-ajută că nu și asupra omului să producă niște daune care să ne lase urme”.

Doamne-ferește și de continuare, iar pentru aceasta vă invităm să deslușiți singuri o parte din discursul de Doamne-ajută care l-a avut Grațiela Leocadia Gavrilescu:

 

Comentarii

Balan Marius- e...

06.05.2019 18:37

Dupa drobul de miel ministreasa habarnista vrea ceva salam de URS.  (mananca inima ursului stapane, sa cresti mare, puternic si crud)Asa graia GELULA temuta capetenie a dacilor catre nepotul lui DECEBAL pe care il avea in grija. Numai ca madam de la Mediu habar nu are de ce ataca ursul. Sa vina la o masa rotunda si in 5 minute o lamuresc.

Balan Marius- e...

07.05.2019 13:52

Gratios si eu transmit ca un URS este mai prevazator si mai inteligent ca un ministru de Mediu.Doamna ministru, nu va puneti mintea cu URSUL.

ely

08.05.2019 21:43
Doamneee , cum e posibil sa ajunga asta ministru mediului, cand ea e afoana, nu stie nimic despre animale , despre natura si animale ???!!!! Cum e posibil ca o asemenea nulitate de om sa conduca un minister??? fai afoano , animalele traiau bine pana cand voi nenorocitii de oamenii ati inceput sa le atacati padurea( adica casuta lor ) ia sa vin eu acum pesti tine in casa si sa incep sa o demolez , dupa ce ai construit un imperiu pe bani furati, sa vedem iti place ??? LASATI ANIMALELE IN PACE SI HABITATUL LOR , ACOLO E CASA LOR NU A VOSTRA , STAI IN CUSCA TA CA POATE DUMNEZEU VA DA SA PIARA SI O SA CAUTI SA TE ASCUNZI INTR-UN COLT SAU ALTUL CA SOARECI SAU CA ALTE ANIMALE , SI NU ITI VEI GASI LOCUL ! IMBECILO , CUM AI AJUNS MINISTRU MEDIULUI , DACA NU ESTI CAPABILA SA PROTEJEZI SI MAI MULT SA APERI NATURA SI TOT CE A LASAT DUMNEZEU IN EA ! ???

Adauga comentariu