Dan Barna a fost la Bistrița să-și strângă semnături pentru candidatură, dar a reușit doar să dea autografe... (VIDEO)

Mare vânzoleală în USR BN, joi, 5 septembrie, zi minunată în care Iisus salvatorul userist, Dan Barna, s-a aflat în județ pentru a marca strângerea de semnături în vederea înscrierii în sursa pentru Cotroceni. Mai toți useriștii locali au fost prezenți la întâlnirea cu Înălțimea sa, cu excepția deputatului USR de BN, Cristina Iurișniți, dar a cărei absență chiar că nu a fost sesizată de nimeni.

Barna, aproape auto-intitulat salvatorul României, a pornit cu alaiul prin oraș, pentru a strânge semnături. Alaiul lui Barna nu a fost deloc diferit față de alaiurile lui Dragnea, Ponta sau alți salvatori care au mai trecut prin micul nostru burg, aceeași camarilă de partid, aceleași zâmbete false, același scenariu ipocrit.

În Piața Decebal, locul preferat al tuturor politrucilor care vin pentru o baie de mulțime la Bistrița, Dan Barna s-a apucat de strâns semnătrui pentru propria-i persoană, dar a fost întâmpinat și de refuzuri! Cum?! Tocmai EL, salvatorul țării?! Ei bine, ca să nu cadă prost în fața camarelor de luat vederi, că de oamenii ce l-au refuzat e clar că i se rupe, Barna a mers pe următoarea idee: „dacă voi nu semnați, semnez eu” și a început să dea celor care l-au refuzat „autografe din partea viitorului președinte, că după nu cred că mai aveți ocazia”!

 

Adauga comentariu