Dale și gazon pentru viitorul fost primar al Bistriței. Cât? Un tir, deocamdată...

Gospodarul de sub clop este tocmai primarul municipiului de 12 ani, timp în care Bistrița a crescut doar în ochii săi, iar prosperitatea se vede cu ochiul liber, evident în curtea lui!

Bistrița la raport, o pagină de facebook neasumată, dar frecventabilă, a publicat azi câteva imagini din care înțelegem că viitorul fost primar, Ovidiu Crețu, este un om activ și gospodar, atunci când vine vorba de grădina sa, chiar dacă acesta este dispărut din viața publică de ceva vreme.

Primarul Ovidiu Crețu la Raport!
Crețul nostru sub acoperirea unui struț împăiat sub umbra unui clop ciobănesc, își servește propria ogradă cu rondele de gazon.

Un TIR plin cu gazon și câteva utilaje pentru manevre, cel mai probabil din garajul primăriei, au fost astăzi pe propria-i stradă.

Pare harnic, dar să nu uităm de clipele grele în timpul pandemiei când toți struții, în frunte cu stimabilul, și-au băgat capul în pământ de nu mai știam dacă mai există, mai merge la servici sau este la ski prin Austria.🔂

Domnule Crețu, dumneavoastră ați sfidat Bistrița timp de 12 ani, iar acum la final de mandat ne arătați că o duceți bine și că sunteți gospodar!

Bravo! Să vă fie rușine stimabile “gospodar” cu clop de paie🚯

Promisiuni nerespectate. Piste biciclete, oraș medieval, wonderland, struți, zilele orașului chicioase sunt câteva din promisiunile pentru care ne este rușine⛔️

Domnule Ovidiu, gazonul de unde este? Ne puteți arăta o factură? Nu de alta, dar sunteți persoană publică, aaa chiar primar, și mă tem să nu vă judece lumea🔱

 

Adauga comentariu