Dacian Cioloș îl ironizează pe Dan Barna: ”Acum eu chiar bat la taste, chiar scriu pe bune” - VIDEO

Președintele PLUS, Dacian Cioloș, l-a ironizat luni pe omologul său de la USR, Dan Barna, într-o înregistrare video postată pe Facebook.

Surprins tastând la laptop, Cioloș a precizat că el chiar ”bate la taste”, ”chiar scrie pe bune”, făcând aluzie la episodul în care Barna se juca cu degetele deasupra tastaturii, prefăcându-se că scrie ceva la calculator înainte de a transmite un mesaj sibienilor.

”Acum eu chiar bat la taste, chiar scriu pe bune”, spune Dacian Cioloș într-un material video mai lung pe care l-a filmat pentru a le arăta elevilor de la Colegiul Național ”Silvania” din Zalău, orașul său natal, cum decurge o zi de lucru în Parlamentul European, informează g4media.ro.

”Le-am promis elevilor de la C.N.”Silvania”-candidat pentru „Şcoală-ambasador a Parlamentului European” din Zalău, de Ziua Europei, că voi documenta video cum arată o zi în Parlamentul European. Mă țin azi de cuvânt în speranța că, imediat ce se ridică restricțiile de transport, voi putea să-i invit să le arăt pe viu sala de plen, cum funcționează Parlamentul, care sunt marile grupuri politice și la cine pot să apeleze pentru problemele legate de tineri”, a explicat Cioloș postarea video de pe contul de Facebook.

Urmăriți mai jos materialul video integral în care Cioloș îl ironizează pe Barna:

 

Adauga comentariu