DACIAN CIOLOŞ E VARZĂ LA BRUXELLES: A stârnit ilaritate în momentul în care a demonstrat că habar nu are ce înseamnă democraţia participativă

Dacian Cioloș a stârnit hohote de râs ieri printre membrii Parlamentului European după ce s-a trezit să declare de la microfon că noile politici trebuie să se facă în urma unor conferinte la care cetățenii să se exprime. Președintele noului grup New Europe a demonstrat că habar nu are ce înseamnă democrația reprezentativă. De aceea a şi stârnit ilaritate cu propunerea sa.

Asta o dată. Apoi, a jignit o cutumă stabilită de ani de zile la Bruxelles, despre felul în care se alocă funcţiile importante. Prin grupul de isterici neo-marxişti pe care îl conduce, total aserviţi lui Macron, practic a distrus negocierile. Până la urmă, din cauza lui, nici o funcţie importantă nu a fost alocată unui est-european.

Ziua de ieri ne-a arătat că marele Dacian Cioloş are la Bruxelles o reputaţie mult mai proastă ca în România

Aşa e când eşti politician făcut la apelul bocancilor Unchiului „Vulpea”!

PS: Ne amuză comentariile Martorilor lui Cioloş. Şi-au găsit un nou chip cioplit la care să se închine toţi ex-macoviştii, ex-mereuiştii, ex-feciştii şamd. Prostia nu e destulă fără repetiţie în slujba diverselor chipuri cioplite puse pe piaţă de fosta şi actuala securitate. Ce vină avem noi că Cioloş al vostru e varză, că a râs un întreg Parlament European, nu câţiva cum vă amăgiţi în cerc voi, de găunoşenia personajului?

Comentarii

Anbrus Ioan Stefan

04.07.2019 16:21
N-am înțeles din articol dacă se vorbește de democrație participativa (așa cum se precizează în titlul articolului) sau de democrație reprezentativa (așa cum se precizează în corpul articolului). Sunt convins că membrii Parlamentului European nu doresc democrație participativă fiindcă ar însemna să-și piardă funcțiile de parlamentari și implicit salariile de parlamentari europeni, dar cel mai important, ar însemna să piardă înțelegerile de culise de care vorbește Cioloș.

Adauga comentariu