Cuțitar maramureșean, prins de polițiști la marginea unei păduri, după ce a înjunghiat un tânăr din Bichigiu UPDATE: victima a fost transferată la Cluj-Napoca!

Parteneri de pahar până aproape de zorii zilei, un tânăr de 18 ani din Bichigiu și un maramureșean de 42 de ani, și-au terminat coversația bahică prin violență, primul ajungând la spital, înjunghiat, iar cel de-al doilea la poliție.

Este vorba de un bărbat din localitatea Budești, județul Maramureș, care l-ar fi lovit cu un cuțit pe tânărul bichigean de 18 ani, după ce cei doi bărbați ar fi consumat băuturi alcoolice împreună. S-a întâmplat în această dimineață, în jurul orei 05.00, atunci când polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112.

„În urma altercației, maramureșeanul a plecat de la fața locului, fiind depistat la scurt timp de către polițiștii Secției 6 Politie Rurală Năsăud, la liziera unei păduri din localitate”, precizează IPJ BN.

Agresorul a fost condus la sediul Poliției pentru audieri, iar la fața locului, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

UPDATE Spitalul Județean de Urgență Bistrița:

La Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița a fost adus în această dimineață un tânăr de 18 ani, din localitatea Bichigiu, cu multiple plăgi la cap, gât și două plăgi toracice profunde, care i-au penetrat plămânii. Pacientul a beneficiat de investigații medicale de specialitate, a fost stabilizat și va fi transferat cu o ambulanță la Secția Clinică Chirurgie Toracică a Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” Cluj-Napoca.

Adauga comentariu