Cum poate fi depasit "baronul" Radu Moldovan

N-am aparut de prea multa vreme pe piata locala, dar deja s-au si gasit niste inepti sa isi dea cu parerea despre Stiri de Bistrita, papagali care stiu ei sigur cine e in spatele ziarului. Ii lasam sa cleveteasca si ne vedem de ale noastre. Am discutat recent pe un live facut pe Facebook despre "baronul" Radu Moldovan, cel care, desi presedinte al CJ, se comporta ca un primar de municipiu resedinta de judet.

Sunt doua mari diferente intre Radu Moldovan si Ioan Oltean. Moldovan e mereu prezent in zona, iar lui Oltean tocmai nestatul acasa l-a facut sa piarda din mana haturile Bistritei. Nu o sa il vedeti pe Moldovan scapand vreun detaliu. De aia a ajuns in Bistrita in 5 ani si jumatate unde a ajuns, fiindca e atent la detalii, fiindca stie ce usor e sa iti pierzi mintile cand bei din pocalul puterii (mai are excese, oricum, de orgoliu si de impulsuri).

A doua mare deosebire e ca Moldovan e modern in gandire si comunicare, intelege perfect ce inseamna sa storci dintr-un proiect realizat si untul, are o abordare imagologica a activitatii sale. Oltean era la un moment dat atat de rutinat si ros la imagine, ca te enerva orice consoana emisa de sub mustata sa celebra. Orice ar fi facut bun, nu mai conta, era considerat tartor.

Aceasta discrepanta dintre dinamismul lui Moldovan si restul cartierului il creioneaza pe actualul sef al PSD Bistrita-Nasaud drept un baron autoritar, aparent supralicitat. Dupa parerea mea insa, problema nu e la Moldovan, care are o gramada de realizari. Problema e la opozitie. Care e impotenta. Lipsita de viziune. Lenesa. Pana ara Moldovan jumatate de judet, Robert Sighiartau, seful PNL, abia si-a facut prima freza pentru selfie. 

Moldovan AR PUTEA FI doborat doar de cineva care ar munci mai mult ca el, care s-ar implica mai mult ca el. Haha, dintre politicienii opozitiei, nu e UNUL care sa poata indeplini in acest moment aceste doua conditii. Deci Moldovan va ramane mult si bine un lider local, pana cand va face greseli sau va decide sa plece.

Nu Moldovan ar trebui sa fie tinta Opozitiei.

Vulnerabilitatea PSD la Bistrita si, implicit a lui Radu Moldovan, este primarul Ovidiu Cretu. Un primar slab, natanau, fara realizari majore. 

Cine roteste primul burghiul in soclul din rigips al lui Cretu, acela il va da jos si pe Moldovan.

 

 

Comentarii

Crina

08.02.2018 16:57

Nu-l va da jos pe Moldovan dar eu m-as mulțimi sa îl facă pe Crețu istorieAr fi un bun început! 

O părere

08.02.2018 17:23

Primul care va da găuri la soclul de rahat a lui Crețu , va fi tocmai Moldovan !Tampeniile primarului ii torpilează din interior președintelui ,strategia pentru viitoarele alegeri ! Prima măsura : lui Crețu i se va lua din mâna jucăria  numita Consiliul Local !  

Adauga comentariu