Cum e să fii treaz pe bicicletă și să te lovească două mașini conduse de doi șoferi băuți?

Nu mai poți fi sigur nici pe bicicletă, treaz, în treaba ta, că vin doi cheflii cu două matahale de mașini, se lovesc unul pe celălalt și cazi tu, la propriu!

Este pățania unui bărbat de 32 de ani din Ilișua care, circulând regulamentar, treaz, pe marginea drumului, a fost prins victimă colaterală într-un accident rutier. Două autovehicule, un autobuz și o autoutilitară, s-au colizionat într-o curbă, tocmai în momentul în care trecea bicilistul nevinovat. Problema e că ambii șoferi au fost testați cu etilotestul, rezultatul fiind pozitiv în ambele cazuri:

„Cei trei bărbați implicați în evenimentul rutier au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind de 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru conducătorul autobuzului, de 0,08 mg/l alcool pur în aerul în cazul conducătorului autoutilitarei și negativ în cazul biciclistului. Celor doi conducători auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, de arată într-un comunicat al IPJ BN.

S-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar polițiștii continuă cercetările în acest sens.

Adauga comentariu