Cum crede Cioloș că lucrează presa: „Puteau să vină, dacă erau băieți deștepți, să manipuleze cu o carte de îmbarcare, ceva, cu o dovadă că am zburat la Viena” (VIDEO)

Aflat în trecere prin Bistrița, Dacian Julien Cioloș a ținut să explice ziariștilor într-o conferință de presă faptul că este atacat în permanență din zona PSD și dă sfaturi celor care publică informații legate despre domnia sa, inducând ironic ideea de manipulare în construcția dovezilor.

Astfel, Cioloș a susținut faptul că Alianța USR PLUS se finanțează absolut în mod legal, fiind vorba de sume de bani primite conform alocărilor partidelor politice în cazul USR, precum și de donațiile primite de ambele partide din alianță.

„Ne bazăm pe ceea ce putem aduna noi, pe donații, iar USR-ul se bazează pe ceea ce au ei, nu există alte surse. (referitor la eventuale finanțări exterioare) Ați văzut vreo dovadă vreodată, pe care să putem discuta? Ați văzut vreo fotografie de acolo (n.r. – cafenea din Viena)? Eram bine-merci la București atunci! Măcar un bilet... Că vorba aia, Taromul este controlat de PSD... Nu știu, la aeroport, la fel, e o administrație națională acolo, o administrație publică... Puteau să vină măcar, dacă erau băieți deștepți, să manipuleze ceva, acolo, să vină cu o carte de îmbarcare, sau cu o dovadă ca am zburat la Viena... N-am mai fost la Viena de doi ani de zile... M-au căutat de pureci până la a treia generație, m-au căutat și mă caută și acum, mă întreabă unde am făcut armata... De asta caută, pentru că așa sunt obișnuiți să atace! Când nu poți să controlezi un om, îl faci de mizerie, să-l compromiți” – a declarat Dacian Cioloș.

Finalul a fost unul apoteotic, Dacian Cioloș declarând că din aceste confruntări politice nu va ieși decât „cu picioarele înainte”:

„Eu mi-am facut calculele astea înainte de a lua aceste decizii și ne asumăm... Până trec alegerile parlamentare nu mă scoate nimeni de aici, decât cu picioarele înainte! Mă duc până la capăt...”.

 

 

 

Adauga comentariu