Cucoș-ul de la vârful Jandarmeriei a fost înlocuit! Vezi cine este cel care va asigura interimatul pentru următoarele şase luni

Celebru pentru câteva momente, Sebastian Cucoș, deja fostul inspector general al Jandarmeriei Române, a fost înlocuit la comandă de ministrul Carmen Dan. Înlocuirea vine la doar câteva zile de la „ieșirea” acestuia în public, într-o conferință de presă „amendată” pe larg de mass-media, dar și de societatea civilă.

Conform ministresei Carmen Dan, colonelul Sindile Ionuț Cătălin, adjunct al inspectorului general şi sef al Statului Major este cel care va prelua începând de miercuri, 15.08.2018, atribuțiile funcției de inspector general al Jandarmeriei Române pentru următoarele şase luni, informație prezentată în exclusivitate de Ziarul de Craiova.

Acțiunea de înlocuire a lui Sebastian Cucoș a venit la scurt timp după declarațiile pe care acesta le-a făcut într-o conferință de presă, referitoare la incidentele petrecute la mitingul din 10 august.

Sebastian Cucoş, şeful interimar al Jandarmeriei Române a avut deja două interimate la şefia instituției şi potrivit legii nu ar mai fi avut dreptul la un nou mandat, al treilea la număr. În consecință, Carmen Dan, ministrul de interne a cerut numirea lui în funcție deplină, lucru care s-ar fi putut întâmpla doar cu avizul CSAT.

Comentarii

Balan Marius- e...

15.08.2018 12:01

In cazul asta BIBILICA il inlocuieste pe CUCOS.Alti romani devotati poporului chiar nu se gasesc ?

Adauga comentariu