Cucoana de Monte Carlo nu iubește bistrițenii! Mihaela Rădulescu a recidivat și în acest an, talentul unei copile de 10 ani din Sîngeroz-Băi nefiind pe placul juratei (VIDEO)

După remarcile făcute de Răduleasca într-o ediție anterioară asupra unei dansatoare din Bistrița, prin care o acuza că este „cam grasă”, tânăra respectivă fiind acum o profesionistă desăvârșită, jurata de la „Românii au talent” a respins pur și simplu talentul unei alte copile din județ.

Gabriela Marisol Buia, o fată de 10 ani din Sîngeroz-Băi, a reușit să impresioneze publicul prin interpretarea unor doine specifice zonei. Îmbrăcată într-un excelent costum popular din zona Someșului, cu celebrele „păunițe” prinse pe cap, tânăra solistă a povestit juriului mica s-a experiență din Spania, acolo unde trăiește împreună cu părinții, dar mai ales faptul că vrea să devină profesoară de muzică, fiind îndrăgostită de acest gen artistic.

Jurații, cu excepția Mihaelei, au fost impresionați de vocea și determinarea copilei. Jurata stabilită în Monte Carlo nu a fost impresionată, considerând că Gabriela Marisol este prea mică și că mai are încă multe de învățat. Nu știm dacă Răduleasca a fost atentă la ceea ce s-a întâmplat pe scenă în momentul interpretării, dar era într-adevăr vorba de o fetiță de 10 ani (deci mică) care bineînțeles că mai are de învățat, la fel ca și alți copii de vârsta ei.

De asemenea, nici doinele și nici vârsta interpretei nu au avut de a face cu acele numere de tip „sexy” pe placul juratei. Un mușchiulos ce-și flutură pectoralii goi sunt adevăratele talente în viziunea tutei de pe Coasta de Azur, preocupată constant de vizibilitatea propriului decolteu.

Probabil că Răduleasca a rămas cu sechele de pe urma relației cu Dani Oțil, relație ce a început la Bistrița în timpul unei manifestări moto.

Comentarii

Balan Marius- Horea

15.04.2018 13:23

JURATA  ne arata BALCOANELE si COPILA  INGERAS ne arata talentul si sensibilitatea. Fiecare cu ce poate. Doresc INGERASULUi cu lacrimi in ochisori, viata foarte lunga si plina de noroc !

marius patco

18.04.2018 12:59

jurata cu j mic ar trebui sa lase locul liber pentru o FEMEIE tinara,inteligenta,sensibila.degeaba isi arata farmecele trecute

Adauga comentariu